Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i El Salvador

El Salvador Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til El Salvador.

Vores biludlejningssøgeværktøj for El Salvador vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i El Salvador

El Salvador Biludlejning & rejseoplysninger

Selv om dette land har ære at være den mindste i Mellemamerika, er det ikke mindre end naturlige skønhed.  Flere og flere turister er at finde ud af at El Salvador har meget at tilbyde, besøge igen og igen at tage i de fantastiske strande, smukke skove og se en rygning vulkan eller to!

El Salvador er en lignende størrelse til Wales og det er et fantastisk sted, hvis du ønsker at tage på vandreture.  Der er en række af nationalparker og disse er stadig uopdaget af de fleste af turisterne, så du ikke vil være faldende over en masse andre mennesker.  Vælg fra parker som Montecristo, Cerro Verde og El umulige.

Dem, der ønsker en oplevelsesferie kan prøve whitewater rafting eller gå sejlsport på en af de vulkanske kratersøer som Coatepeque.  Farvande på El Zonte, Sonsonate og La unnion er populær blandt surfere.  Disse er kun en kort køretur fra hovedstaden, så Biludlejning i El Salvador giver mening, så kan du nemt nå alle dele af landet inden for et par timer.

History buffs vil nyde at se de arkæologiske udgravninger på Tazumal, tidligere en del af den mayaernes civilisation.  En tur til Morazan provinsen betyder, at du kan tage en tur i skyttegravene, der kan dateres tilbage til den amerikanske borgerkrig.  Turene er ofte ledet af guider, der tjente som guerilla soldater under konflikten.

Hvis du ønsker at opleve kulturen i landet, hvorfor så ikke tage i landsbyer på Ruta de Las Flores?  Disse er smukke landsbyer, er kendt for deres floral displays og der har mange håndværk markeder og begivenheder, hvor du kan vælge en souvenir eller to.

Dette har ikke altid været højt på listen over steder at besøge, fordi landet har haft problemer i fortiden, men turistindustrien er nu picking up.  Der er kaffe beplantninger hvor folk kan få overnatning og måltider og der er beach resorts, der bevæger sig mere og mere upmarket.  Der er et stigende antal spa hoteller og nogle områder ser mere og mere udvikling.

Dette betyder, at over de næste par år der bør være endnu mere at se og gøre der, så leje en bil, når du ankommer vil gør en masse forstand.  Du vil være i stand til at se og gøre så meget under opholdet – hvorfor gå glip af?