Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i El Salvador

El Salvador Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til El Salvador.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i El Salvador sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i El Salvador

El Salvador Leiebil & reiseinformasjon

Selv om landet har æren av å være den minste i mellom-Amerika, er det ikke kort av naturlig skjønnhet.  Flere og flere turister finner ut at El Salvador har mye å tilby, besøke igjen og igjen å ta i fantastiske strendene, de vakre skogene og se en røyking vulkan eller to!

El Salvador er en lignende størrelse til Wales og det er et flott sted hvis du ønsker å gå fotturer.  Finnes det en rekke nasjonalparker og dette fortsatt er uoppdaget av mesteparten av turister så du ikke skal falle over mange andre mennesker.  Velg Parker som Montecristo, Cerro Verde og El Imposible.

De som ønsker et eventyr ferie kan prøve whitewater rafting eller gå båtliv på en av de vulkanske krater innsjøene som Coatepeque.  Vannet på El Zonte, Sonsonate og La unnion er populært blant surfere.  Dette er bare en kort kjøretur fra hovedstaden så leiebil i El Salvador er fornuftig som du lett kan nå alle deler av landet i noen timer.

Historieinteresserte vil nyte å se de arkeologiske funnstedene på Tazumal, tidligere en del av Mayan sivilisasjon.  En tur til Morazan provinsen betyr at du kan ta en omvisning i skyttergravene som dateres tilbake til borgerkrig.  Turene er ofte ledet av guider som var geriljasoldater under konflikten.

Hvis du vil oppleve kulturen i landet hvorfor ikke ta i landsbyene på Ruta de Las Flores?  Dette er ganske landsbyer som er kjent for sine blomster skjermer og som har mange håndverksmarkeder og arrangementer der du kan velge en suvenir eller to.

Dette har ikke alltid vært høyt på listen over steder å besøke fordi landet har hatt problemer i fortiden, men turistnæringen er nå plukke opp.  Det er kaffeplantasjer der folk kan få overnatting og måltider og det er stranden skianlegg som går mer eksklusive.  Det er et økende antall spa-hotellene og noen områder ser mer og mer utvikling.

Dette betyr at de neste årene skal det enda mer å se og gjøre det, så leie en bil når du ankommer vil gjøre mye fornuftig.  Du kan se og gjøre så mye under ditt opphold-hvorfor glipp?