Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i El Salvador

El Salvador Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till El Salvador .

Vårt sökverktyg för El Salvador jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i El Salvador

El Salvador Biluthyrning & reseinformation

Även om detta land har skillnaden av att vara den minsta i Central Amerika, är det inte brist på naturliga skönhet.  Fler och fler turister är att ta reda att El Salvador har mycket att erbjuda, besök igen och igen att ta i den fantastiska stränder, vackra skogar och se en rökning vulkan eller två!

El Salvador är liknande storlek till Wales och det är ett bra ställe om du vill gå på vandring.  Det finns ett antal nationalparker och dessa är fortfarande oupptäckt av de flesta av turisterna så du inte kommer falla över en massa andra människor.  Välj från parker som Montecristo, Cerro Verde och El Imposible.

De som vill ha en äventyrssemester kan prova forsränning eller gå båtliv på en av de vulkaniska kratern sjöarna som Coatepeque.  Vatten på El Zonte, Sonsonate och La unnion är populära bland surfare.  Dessa är bara en kort bilresa från huvudstaden så Biluthyrning i El Salvador är logiskt eftersom du enkelt kan nå alla delar av landet inom några timmar.

History buffs kommer att få se de arkeologiska platserna på Tazumal, tidigare del av Mayan civilisation.  En resa till provinsen Morazan innebär att du kan ta en rundtur i diken som går tillbaka till inbördeskriget.  Turerna leds ofta av guider som tjänstgjorde som gerilla soldater under konflikten.

Om du vill uppleva kulturen i landet varför inte ta i byarna på Ruta de Las Flores?  Detta är vackra byarna som är kända för sina blommiga skärmar och som har många hantverk marknader och evenemang där du kan välja en souvenir eller två.

Detta har inte alltid varit högt på listan över platser att besöka, eftersom landet har haft problem tidigare men turistnäringen är nu att plocka upp.  Det finns kaffeplantager där människor kan få boende och måltider och det finns badorter som går mer och mer exklusiva.  Det finns ett växande antal Spahotell och vissa områden ser mer och mer utveckling.

Detta innebär att under de närmaste åren bör man ännu mer att se och göra där, så hyr en bil när du anländer kommer att göra mycket vettigt.  Du kommer att kunna se och göra så mycket under din vistelse – varför missa ut?