Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Egypten

Egypten Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Egypten .

Vårt sökverktyg för Egypten jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Egypten

Egypten Biluthyrning & reseinformation

Ett vackert land med en historia som går tillbaka tusentals år, Egypten har några av de mest fantastiska sevärdheterna i världen.  En resa hit är något som du aldrig kommer att glömma.  Medan landet har haft några turbulenta tider, kan du fortfarande njuta av en stor resa här.

Det finns två sidor till Egypten.  Om du vill ha den traditionella sidan kommer då du att överväga besöka platser som Kairo och Konungarnas dal.  Kanske vill du ta en kryssning ned längs Nilen eller spendera lite pengar i en av basarerna som går tillbaka århundraden.  Detta är en möjlighet för dig att uppleva den verkliga kulturen i landet.

De historiska attraktionerna är några av de mest populära och många av dessa är tusentals år gammal.  Pyramiderna i Giza är enda medlem av de sju antika underverk i världen och templen i Karnak och Luxor är lika populära bland historia buffs.   Med så mycket att se runt omkring den land Biluthyrning i Egypten är en bra idé att göra resan lättare.

Alternativa resan är att området runt röda havet, främst det av Sharm el Sheikh.  Detta är en region med ett antal specialbyggda lyxiga resorts och det är mycket populärt bland dem som gillar att dyka eller som bara vill njuta av solen.

Engelska är utbrett i Egypten så det inte bör vara alltför många språkbarriärer.  Kom ihåg att Egypten är ett till största delen muslimska land så finns det några sociala konventioner som du måste följa.  Konservativa klänningen är normen och det förväntas att kvinnor ska hålla övre armar och ben täckt.  Om du vill besöka bör en religiös byggnad kvinnor också hålla håret omfattas.   Dock finns det alltid undantag från denna regel och du kommer att finna att det finns några Hotell, barer och nattklubbar som har en mycket avslappnad klädkod.  Dessa är främst i turistområdena i städerna och semesterorterna.

Oavsett vad du är ute efter från din resa till Egypten, hittar du att folket är vänliga och välkomnande, oavsett om du är i de större städerna eller i någon av de mindre byarna.  Bilhyra gör att du kan planera en rutt som passar dig och ta din semester i din egen takt.