Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Egypt

Egypt Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Egypt.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Egypt sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Egypt

Egypt Leiebil & reiseinformasjon

Et vakkert land med en historie som går tilbake tusenvis av år, Egypt har noen av de mest fantastiske severdighetene i verden.  En tur her er noe du aldri vil glemme.  Mens landet har hatt noen turbulente tider, kan du fortsatt nyte en flott tur her.

Det er to sider til Egypt.  Hvis du ønsker den tradisjonelle siden vil da du vurdere besøker steder som Kairo og Kongenes dal.  Kanskje vil du ta en båttur nedover Nilen eller bruke lite pengene i en av basarene som går tilbake århundrer.  Dette er en mulighet å oppleve den ekte kulturen i landet.

De historiske attraksjonene er noen av de mest populære og mange av disse er tusenvis av år.  Templer i Karnak og Luxor er like populær blant historieinteresserte pyramidene i Giza er eneste gjenværende medlem av syv gamle underverkene i verden.   Med så mye å se hele landet Bilutleie i Egypt er en god idé å gjøre turen lettere.

Alternative turen er til området rundt Rødehavet, særlig som i Sharm el Sheikh.  Dette er en region med en rekke spesialbygd luksuriøse feriesteder og det er veldig populært med de som liker å dykke eller som bare ønsker å nyte solen.

Engelsk er utbredte språket i Egypt så det ikke bør være for mange språkbarrierer.  Husk at Egypt er et hovedsakelig muslimsk land så det er noen sosiale konvensjoner som du må følge.  Det forventes at kvinner bør holde deres øverste armer og Ben dekket konservative kjole er normen.  Hvis du vil besøke bør bygning kvinner også holde håret dekket.   Men det er alltid unntak til denne regelen, og du vil finne at det er noen hoteller, barer og nattklubber som har en veldig avslappet kleskode.  Dette er hovedsakelig i turistområdene i byene og feriestedene.

Uansett hva du leter fra turen til Egypt, finner du at folk er vennlige og gjestfrie, enten du er i de større byene eller i en av de mindre landsbyene.  Leiebil vil tillate deg å planlegge en reiserute som passer deg og ta ferien i ditt eget tempo.