Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Egipt

Egipt Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Egipt .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Egipt bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Egipt

Egipt Izposoja & potovalne informacije

Lepo deželo z zgodovino, ki sega tisoče let, Egipt je nekaj najbolj neverjetno znamenitosti na svetu.  Potovanje, tukaj je nekaj, kar ne boste nikoli pozabili.  Medtem ko država je imela nekaj turbulentnih časih, lahko še vedno uživajo velik potovanje tukaj.

Obstajata dve plati v Egipt.  Če želite strani tradicionalnih potem vam bo ob upoštevanju obisk mest kot so Kairo in dolini kraljev.  Morda želite, da sprejme križarjenje po Nilu ali biti zapravljiv malo penez v eni od bazarji, ki segajo stoletja.  To je priložnost za vas, da izkušnje resnično kulture države.

Zgodovinskih znamenitosti, so nekatere od najbolj priljubljenih in mnoge od njih so tisoče let.  Piramide v Gizi so edini preostali član sedem starih čudes sveta in templjev Karnak in Luxor so tako priljubljeni pri zgodovini bivolska koža.   S tako veliko videti vse okoli država izposoja v Egiptu je dobra ideja, da bo vaše potovanje lažje.

Alternativnih potovanje je območje okoli rdeče morje, predvsem pri Sharm el Sheikh.  To je pokrajina s številnimi namen zgrajena luksuznih letovišč in je zelo priljubljen pri tistih, ki se radi potapljajo ali ki hočejo, da vpijejo v soncu.

Angleščina je precej govori v Egipt, zato ni treba preveč jezikovnih ovir.  Ne pozabite, da Egipt je predvsem muslimanska država, tako da obstaja nekaj družbenih konvencij, ki jih morate spoštovati.  Konzervativna obleka je norma in pričakovati je, da ženske naj svoje zgornje roke in noge, ki zajema.  Če želite obiskati verske stavbe ženske naj svoje lase, ki zajema.   Vendar, vedno obstajajo izjeme od tega pravila, in boste ugotovili, da so nekateri hoteli, barih in nočnih klubih, ki so zelo sproščeno kodo obleko.  To so predvsem v turističnih območjih mesta in naselja.

Ne glede na to, kaj iščete iz vašega potovanja v Egipt, boste ugotovili, da ljudi prijazen in nasmejan, ali ste v večjih mestih ali v enem od manjših vaseh.  Izposoja vam bo omogočilo, da načrt potovanja, ki vam ustreza in vaše počitnice na svoj ritem.