Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Den Tjekkiske Republik

Den Tjekkiske Republik Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Den Tjekkiske Republik.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Den Tjekkiske Republik vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Den Tjekkiske Republik

Den Tjekkiske Republik Biludlejning & rejseoplysninger

Tjekkiet

Den Tjekkiske Republik er almindeligt anset for at være en af de mest fascinerende lande at besøge i Europa.  Det er et lille land, men det virkelig giver alt hvad du behøver for en mindeværdig rejse.  Fra sin historiske funktioner til de smukke nationalparker ser det hundredtusindvis af besøgende hver måned.

Et must for besøgende er hovedstaden byen Prag.  Det er ofte kaldes byen med tusind spir og det har en reel olde-verdens føler for det, da det er fyldt med kirker, middelalderlige bygninger og broer og brostensbelagte gader.  Ud over sit slot er der masser af historiske monumenter, som besøgende kan gå og se, men byen er også blevet kendt som et sted for en fantastisk aften ud takket være de gamle bryggerier, jazz klubber og fantastiske restauranter.  Byen er blevet en populær destination for stag og høne weekender og for folk, der bare ønsker en kort storbyferie eller andet sted lidt anderledes.

Men så mange mennesker altid kun besøge Prag og tager ikke sig tid til at udforske længere ude.  Drage fordel af biludlejningen og besøge nogle af seværdighederne uden for byen.  Disse omfatter de varme kilder ligger i Karlovy Vary og Karlstein gotiske slot.  For dem, der har lidt makaber smager en tur til Kutna Hora vil tillade dig at besøge kirken bygget fra menneskeknogler.  Alternativt kan du besøge Plzen, fødestedet for pilsner øl.

Dem, der ønsker at turnere landet (så meget nemmere med en udlejningsbil!), der er Monrovia regionen af landet som er primært et vindistrikt.  Byerne Brno og Olomouc har også en masse at tilbyde og du kan virkelig se den traditionelle side af tjekkiske liv her.  Dem, der ønsker en oplevelsesferie kunne tilbringe tid i Krkonose-bjergene eller gå til at besøge klippeformationer af Cesky Raj.  Sumava National Park er en populær besøgende attraktion for dem der kan lide vandreture eller mountainbiking, men for dem, der har en interesse i historie, den UNESCO World Heritage Site af Cesky Krumlov.

Valuta her er koruna, som er opdelt i 100 haler.  De fleste større kreditkort accepteres dog rundt om i landet.  Bare Bemærk at hvis du er i en butik, og kun betale et mindre beløb kan de foretrækker at have kontanter.  Når du bruger vil en ATM, så det have en dansk mulighed for dig.