Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Danska

Danska Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Danska .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Danska bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Danska

Danska Izposoja & potovalne informacije

Danska je najmanjši skandinavskih držav.  Precej ravninska dežela je polna zgodovinskih čar z veliko Viking zakopavanja mounds obravnavati po vsej državi.  Narava na podeželju lahko pridejo kot presenečenje za tiste, ki poznajo le Danska skozi svojo skrivnost umora TV serije.

To je vredno porabi nekaj dni raziskuje glavno mesto v Kopenhagnu.  To je zelo svetovljansko mesto in boste našli veliko tišji kot večina drugih glavnih mestih v Evropi.  Napolnjena z močno arhitekture in edinstvena zasnova, ogled mesta tudi vas bo pripeljala v stik z zgodovino regije zaradi tlakovane ulice.  Copenhagen je tudi dom nekaj najboljših restavracij v državi torej vzeti čas, da uživate v gurmanski obrok ali dva, medtem ko ste tukaj.

Potovanje tukaj tudi pomeni, da bi morali porabiti malo v predmestju, še posebej, če ste ljubitelj show "The ubijanje".  Vesterbro igra veliko vlogo v TV programu in je le krajšo vožnjo, če ste se odločili za najem avtomobila na Danskem.  Druga možnost je izlet v Nyhavn, mestece z lepo harbour in pisane hiše.  To je tudi odličen kraj, če želite imeti dober večer.

Oddaljuje od kapitala pa je otok Zelandija kot celote.  Kopenhagnu ni edino mesto na otoku in bi morali razmisliti potovanje Roskilde.  To je bilo glavno Viking in dom katedrala, ki je UNESCO navedeni kot tudi muzej, ki je eden najboljših zgledov Viking ladje, ki nikoli ni bil najden.  To je poleg obsega kavarne, trgovine in galerije v mesto.

Glava na severu države za Jutlanda, polotoka, kjer je tudi veliko Viking zanimivosti.  Če greste za Lindholme Høje ali iti za prikaz velikih runestones na Jelling, lahko poskusite Viking večerja.

Ne pozabite, da obstaja tudi veliko število manjših krajih, ki so znamenitosti, in izposoja na Danskem pomeni, da so vse na dosegu roke v času vašega bivanja.  Lahko obiščete nekatere edinstvene umetnostne galerije ali jadrajo pohodništvo ali kajak.  Vendar, za obmorske počitnice morate definitivno iti Skagen, priljubljena destinacija za Dansko, kjer obstaja veliko plaže in čudovitim razgledom.