Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Danmark

Danmark Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Danmark.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Danmark sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Danmark

Danmark Leiebil & reiseinformasjon

Danmark er den minste av de skandinaviske landene.  Et ganske flatt land det er fylt med historisk sjarm og mange Viking gravhauger sees rundt om i landet.  Fredelig natur landsbygda kan komme som en overraskelse til dem som er bare kjent med Danmark gjennom sin mordmysteriet TV-serien.

Det er verdt å tilbringe noen dager å utforske hovedstaden byen København.  Dette er en veldig kosmopolitisk by, og du vil finne det langt roligere enn de fleste andre hovedsteder i Europa.  Fylt med sterk arkitektur og unike design, bringer en tur på byen også deg i kontakt med historien til regionen takket være de brosteinsbelagte gatene.  Copenhagen er også hjem til noen av landets beste restauranter så ta deg tid til å nyte et gourmetmåltid eller to mens du er her.

En tur her betyr også at du bør bruke litt mens i forsteder, spesielt hvis du er en fan av showet 'The Killing'.  Vesterbro spiller en stor rolle i TV-programmet og er bare en kort tur hvis du har valgt å leie en bil i Danmark.  Du kan også ta en tur til Nyhavn, en liten by med en vakker havn og fargerike hus.  Dette er også et flott sted hvis du vil ha en god kveld.

Flytte bort fra hovedstaden det er øy Sjælland som helhet.  Copenhagen er ikke den eneste byen på øya og bør du vurdere en tur til Roskilde.  Dette var Viking hovedstaden og er hjem til en katedral som er UNESCO oppført, samt et museum som har en av de beste eksemplene på en Vikingskipet som noen gang er funnet.  Dette er i tillegg til området av kafeer, butikker og gallerier i byen.

Leder for Nord i landet til Jylland halvøy hvor det er også mange Viking attraksjoner.  Du kan prøve en Viking middag hvis du gå til Lindholme Høje eller gå for å se den store runesteiner på Harald Blåtann.

Ikke glem at det finnes også en rekke mindre byer som har attraksjoner og bilutleie i Danmark betyr at de er alle innen rekkevidde under ditt opphold.  Du kan besøke noen unike kunstgallerier eller nyte aktiviteter som fotturer eller kajakkpadling.  Men for en ferie ved havet bør du definitivt gå til Skagen, en favorittdestinasjon for den danske hvor det er flotte strender og fantastisk utsikt.