Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Danmark

Danmark Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Danmark .

Vårt sökverktyg för Danmark jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Danmark

Danmark Biluthyrning & reseinformation

Danmark är den minsta av de skandinaviska länderna.  Ett ganska platt land den är fylld med historisk charm med många Viking gravhögar ses runt om i landet.  Den fridfulla naturen på landsbygden kan komma som en överraskning för dem som bara känner till Danmark genom dess mordgåta TV-serie.

Det är värt att spendera några dagar med att utforska huvudstaden Köpenhamns.  Detta är en kosmopolitisk stad och du hittar det mycket tystare än de flesta andra huvudstäder i Europa.  Fylld med starka arkitektur och unik design, kommer en rundtur i staden också du i kontakt med historien i regionen tack vare de stenlagda gatorna.  Köpenhamn är också hem för några av landets bästa restauranger så ta dig tid att njuta av en gourmetmåltid eller två medan du är här.

En resa hit innebär också att du bör spendera lite i förorterna, särskilt om du är ett fan av showen "The Killing".  Vesterbro spelar en stor roll i TV-programmet och är bara en kort resa om du har valt att hyra en bil i Danmark.  Alternativt ta en tur till Nyhavn, en liten stad med en vacker hamn och färgstarka hus.  Detta är också ett bra ställe om du vill ha en bra kväll.

Flytta bort från huvudstaden det är Själland som helhet.  Köpenhamn är inte den enda staden på ön och du bör överväga en resa till Roskilde.  Detta var Viking huvudstad och är hem till en katedral som är UNESCO listan samt ett museum som har en av de bästa exemplen på ett vikingaskepp som någonsin har hittats.  Detta är utöver utbud av kaféer, butiker och gallerier som finns i staden.

Chef för norra delen av landet till Jyllands halvön där det finns också massor av Viking attraktioner.  Du kan prova en Viking kvällsmat om du gå till Lindholme Høje eller gå för att se den stora runstenar vid Jelling.

Glöm inte att det finns också ett stort antal mindre städer som har attraktioner och biluthyrning i Danmark innebär att de är alla inom räckhåll under din vistelse.  Du kan besöka några unika konstgallerier eller njuta av aktiviteter såsom vandring eller paddla kajak.  Dock för en semester vid havet bör du definitivt gå till Skagen, en favorit destination för den danska där det finns fantastiska stränder och fantastisk utsikt.