Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Cyprus

Cyprus Sewa Kereta

Marilah kita menghapus semua masalah dengan membandingkan kebanyakan kadar agensi sewa kereta untuk perjalanan anda yang seterusnya ke Cyprus.

Alat carian sewa kereta kami Cyprus akan membandingkan kebanyakan kadar-kadar kereta sewa dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum sewaan kereta. Alat carian sewa kereta ini akan menjimatkan masa anda tanpa sebarang masalah dan membolehkan anda mencari tawaran istimewa dalam masa nyata.

Anda akan mendapati bahawa kadar kami kebiasaannya lebih murah daripada tempahan dengan pembekal langsung!

Lokasi sewa kereta yang popular di Cyprus

Cyprus Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Cyprus adalah sebuah negara Pulau yang benar-benar mewakili Mediterranean.  Dengan banyak pantai berpasir, runtuhan purba, pergunungan, Zaiton dan rumah-rumah terracotta, terdapat sedikit hairan yang memang popular di kalangan pelancong.  Lepas beberapa dekad telah banyak pembangunan di Pulau ini dan ia kini dipenuhi dengan holiday Resort, walaupun masih terdapat beberapa tempat yang lebih senyap jika anda lebih suka sesuatu yang sedikit lebih tenang.

Cyprus telah menjadi salah satu negara yang telah berhujah lebih.  Ini adalah sebahagiannya disebabkan oleh lokasi kerana ia terletak berhampiran dengan kedua-dua Europe dan Asia dan ia dianggap sebagai negara ideal ini.  Pembina Empayar dari pelbagai bahagian di dunia telah meninggalkan tanda di Pulau ini, dengan runtuhan kuno dari Yunani dan Rom, istana-istana yang dibina oleh pihak tentera, tembok bandar yang dibina oleh tentera Venetia dan masjid-masjid dan Menara yang dicipta oleh Uthmaniyyah.  Terdapat banyak jenis lawatan yang dianjurkan oleh hotel dan Kumpulan lain tetapi Penyewaan Kereta akan memberikan anda kebebasan untuk melihat apa yang anda mahu lihat dan apabila anda mahu untuk melihatnya.

Ia adalah pada tahun 1970-an bahawa peperangan berlangsung yang dibahagikan Cyprus demikian kini ia mempunyai bahagian Greek dan bahagian Turki.  Republik Cyprus Greek di bahagian selatan pulau itu dan ia adalah di sini bahawa anda akan mendapati bahawa pelancong berkumpul kerana ia telah memoden pada kadar yang sama seperti negara-negara Eropah yang lain.  Walau bagaimanapun, hanya ayam belanda mengiktiraf bahagian Turki di Pulau dan pembangunan di sini tidak pergi pada kadar yang sama jadi ada banyak pengasingan dan kebanyakan pelancong mengelakkannya.

Resort pelancongan tertinggi di Cyprus termasuk Ayia Napa, Limassol dan Paphos walaupun ada sekarang banyak lebih baru muncul.  Ini adalah terutamanya di sepanjang Pantai Selatan Pulau ini dan anda akan mendapati tipikal destinasi percutian Greek banyak dengan vila-vila yang bercat, Kelab-kelab malam dan banyak anak-anak muda di persisiran pantai.  Ketua bagi sebelah utara untuk mencari tempat pantai untuk menikmati.

Mereka yang ingin rasa tipikal Pulau hidup perlu meneroka lebih pedalaman.  Memilih untuk Penyewaan Kereta Cyprus untuk membuat perjalanan sekitar lebih mudah dan anda akan mendapati bahawa terdapat kampung-kampung yang menakjubkan yang dipenuhi dengan tempat-tempat yang indah.  Pulau ini adalah rumah kepada sejumlah besar Gereja lama yang kini disenaraikan oleh UNESCO, denai gunung yang sesuai untuk hiking dan ladang-ladang anggur yang tarikh kembali ke zaman purba.