Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Cypern

Cypern Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Cypern .

Vårt sökverktyg för Cypern jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Cypern

Cypern Biluthyrning & reseinformation

Cypern är en ö-nation som verkligen representerar Medelhavet.  Med massor av sandstränder, antika ruiner, berg, olivlundar och terrakottafärgade hus är det lite konstigt det är populärt bland turister.  Under de senaste decennierna har man en hel del utveckling på ön och det är nu fylld med semesterorter, även om det finns fortfarande några lugnare platser om du föredrar något lite mer lugn.

Cypern har alltid varit ett av de länder som har anförts över.  Detta beror delvis på platsen som det är nära både Europa och Asien och det ansågs vara den perfekta fästet.  Empire byggare från olika delar av världen har satt sin prägel på denna ö, med fornlämningar från grekerna och romarna, slott byggdes av korsriddarna, stadsmuren byggdes av venetianarna och moskéer och minareter skapad av ottomanerna.  Det finns gott om utflykter anordnas av hotell och andra grupper men biluthyrning skulle ge dig friheten att se vad du vill se och när du vill se den.

Det var på 1970-talet att ett krig ägde rum som delade Cypern så nu har det en grekisk och en turkisk avsnitt.  Den grekiska republiken Cypern är den södra delen av ön och det är här som du hittar att turister samlas som det har moderniserats i samma takt som andra europeiska nationer.  Dock bara Turkiet erkänner den turkiska delen av ön och utveckling här har inte gått i samma takt så det finns en hel del av isolering och de flesta turister undvika det.

De främsta turistorterna i Cypern inkluderar Ayia Napa, Limassol och Paphos även om det finns nu många fler växer fram.  Dessa är huvudsakligen längs södra kusten av ön och du hittar det typiska av många grekiska resmål med vitkalkade villor, nattklubbar och massor av unga människor på stränderna.  Chef för den norra kusten att hitta mer avskilda stränder att njuta av.

De som vill ha en smak av typisk ö-livet kommer att behöva dig längre inåt landet.  Satsa på Cypern biluthyrning att göra enklare att resa runt och du kommer att finna att det finns fantastiska byar som är fyllda med vackra sevärdheter.  Ön är hem för ett stort antal gamla kyrkor som nu anges av UNESCO, berg spår som är perfekta för vandring och vingårdar som går tillbaka till antiken.