Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Zagreb

Zagreb Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Zagreb. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Zagreb, Croatia dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Zagreb.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Zagreb Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Maklumat am

Zagreb adalah ibu negara dan bandar terbesar Croatia dengan penduduk hampir satu juta, satu perempat daripada jumlah penduduk negara. Ia terletak di barat laut negara, di sepanjang Sungai Sava.

Apa yang perlu melihat

Zagreb telah menjadi salah satu tarikan pelancongan utama antara ibu-negara Eropah kerana suasananya yang indah dengan kafe Vienna-gaya budi dan gaya Eropah tengah-tengah mereka dan jalan-jalan yang berbatu. Ia juga mempunyai kehidupan kebudayaan yang kaya dengan dengan Muzium 30, 30 teater dan festival muzik dan tarian yang pelbagai. Bandar atas (Gornji grad dan bandar lebih rendah (Donji grad) adalah di mana kebanyakan kawasan membeli-belah, kawasan-kawasan perdagangan, Restoran dan kafe yang terletak. Antaranya, Jangan lepaskan pintu bandar lama, laluan pejalan kaki di Strossmayer, Katedral dan The Gereja Katedral Ortodoks Serbia.

Zagreb juga dikenali dengan Taman-Taman dan Tasik di mana anda boleh bersiar-siar dan menikmati alam semulajadi, yang utama di Maksimir Park dan Zagreb Zoo dan Tasik Jarun dan Bundek.

Dalam dan sekitar

Anda boleh mencapai Zagreb oleh biasa. Eropah utama dan Syarikat-syarikat penerbangan kos rendah menawarkan penerbangan ke Zagreb International Airport (ZAG), terletak 17 km dari pusat bandar. Dari situ, anda boleh sampai ke pusat bandar dengan menaiki bas atau teksi. Oleh kerana lokasinya yang berpusat, Zagreb adalah tempat permulaan yang sempurna untuk melawat bandar-bandar lain Eropah seperti Vienna, Budapest, Belgrade dan Ljubljana serta pantai Croatia. Terdapat sambungan kereta api ke bandar-bandar ini. Walau bagaimanapun, menyewa kereta merupakan cara yang baik untuk mendapatkan dengan bebasnya dan murah. Terdapat banyak syarikat-syarikat sewa kereta dari Lapangan Terbang dan/atau pusat bandar. Jika anda bercadang ke luar negara, sila semak terlebih dasar merentas sempadan sebagai sekatan tertentu dan bayaran tambahan mungkin dikenakan. Selain itu, jalan raya yang sangat baik dan hampir kesemua lebuh raya (autocesta di Croatia) mula atau akhir di Zagreb supaya ia akan menjadi mudah untuk mencari jalan anda.