Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Zadar

Zadar Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Zadar. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Zadar, Croatia dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Zadar.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Zadar Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Zadar adalah bandar terbesar 5 Croatia dan terletak di laut Adriatic. Beberapa tahun yang lalu Zadar menjadi destinasi percutian popular.

Iklim

Oleh kerana iklim sederhana di musim sejuk dan musim panas Zadar adalah destinasi percutian popular. Dalam musim sejuk Zadar adalah percutian yang popular dikalangan orang-orang yang telah bersara, dan pada musim panas Zadar destinasi menarik banyak keluarga di persisiran pantai yang indah dan pantainya.

Pengangkutan

Disebabkan populariti penjanaan Croatia amoungst pelancong, jalan raya menjadi lebih penting, jalan utama sepanjang Adriatic yang mengalir melalui bandar Zadar. Pada tahun 2005 secara tinggi utama Zagreb-Dubrovnik selesai.

Anda boleh mencapai Zadar oleh kapal terbang, bas, kereta api, kereta atau bot. Zadar ZAD Lapangan Terbang yang terletak di Zemunik kira-kira 14 Km dari Zadar. Kebanyakan syarikat-syarikat penerbangan kos rendah seperti Ryan air, Germanwings, Intersky dan lain-lain menawarkan penerbangan sambungan kepada Zadar.

Stesen bas terletak di sebelah Stesen Kereta Api, bas-bas yang banyak beroperasi kerap dari Zagreb, Rijeka, Pula, Split dan terus ke Dubrovnik.

Setiap hari beberapa Kereta Api perlahan lari ke Knin dan menyambung keretapi untuk Zagreb, Perkhidmatan kereta api ini bukanlah sangat popular kerana ia mengambil masa hampir 5.5 jam ke Zagreb, namun pemandangan yang indah.

Setiap hari beberapa feri besar yang menjalankan dan ke bawah pantai antara Dubrovnik dan Rijeka, feri-feri ini singgah di Zadar Port. Zadar juga merupakan hab bagi bot-bot tempatan di Dalmatia Utara.

Ramai orang yang melawat Kerata sewa Zadar, Lapangan Terbang Zadar dan di pusat bandar yang banyak agensi-agensi Penyewaan Kereta dengan harga yang berpatutan.

Apa yang perlu dilihat dan dilakukan di Zadar

Di Pusat Zadar bandar anda boleh mendapatkan mudah dengan berjalan kaki. Berjalan kaki sekitar bandar lama, Terdapat beberapa Gereja bersejarah yang sangat bagus anda boleh melawat juga terdapat sebuah Muzium Arkeologi yang juga bernilai untuk melawat.

Melawat pantai-pantai yang paling popular di Zadar, Borik, Kolovare dan Vitrenjak. Kolovare ini terletak berdekatan dengan Pusat ialah sebuah pantai yang popular bagi penduduk setempat, Borik dikenali untuk mereka pelbagai aktiviti air seperti parasailing, air papan gelongsor dan sebagainya.