Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Split

Split Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Split. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Split, Croatia dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Split.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Split Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Ialah bandar terbesar di wilayah Dalmatia, Croatia. Sejarah bandar tarikh untuk zaman Maharaja Diocletian yang membina Istana Baginda Semenanjung yang berhampiran bandar Rom Salona. Sepanjang abad-abad, semakin ramai orang memulakan pengukuhan sekitar Istana mencari perlindungan dan ia perlahan-lahan bertukar menjadi bandar Split yang kini diperluaskan ke atas sebuah kawasan yang besar di sepanjang Teluk dengan lebih 300,000 orang.

Apa yang perlu melihat

Dengan sejarah yang kaya dan warisan budaya dan seni bina yang dipelihara dengan sangat baik menjadikan mereka salah satu daripada bandar-bandar utama untuk melawat di di mediterranean. Diocletian Palace dan seluruh bandar lama telah diisytiharkan tapak Warisan Dunia oleh UNESCO sejak tahun 1979. Berjalan melalui bandar, anda akan menemui contoh-contoh yang indah seni bina tempatan seperti Peristyle, Gereja Romanesque dan Gothic Palace, Renaissance Portal rumah-rumah pembesar itu, muka Baroque serta dinding Rom, saham dan kuil-kuil.

Wheater

Split mempunyai iklim yang sesuai, dengan 2,800 waktu matahari setiap tahun, musim panas dan musim sejuk yang sederhana. Atas sebab ini, ia turut dipilih sebagai destinasi percutian laut dan matahari oleh ramai pelancong setiap tahun, menjadi salah satu destinasi musim panas yang paling popular.

Dalam dan sekitar

Terdapat banyak cara untuk sampai ke sana. Anda boleh tiba dengan kapal terbang ke Lapangan Terbang Split yang, selepas Zagreb, yang paling penting di Croatia. Bas atau teksi ada disediakan untuk membawa anda ke bandar. Anda juga boleh tiba dengan feri dari Ancona dan Pescara (Itali) atau oleh kapal persiaran kerana ianya biasanya berhenti untuk sesetengah pelayaran kapal garisan. Jika anda ingin bergerak di sekitar bandar dan mengambil peluang untuk melawat bahagian-bahagian lain di bandar, pilihan terbaik adalah untuk Sewa kenderaan daripada mana-mana syarikat-syarikat sewa kereta yang disediakan di Lapangan Terbang Split. Ini akan membolehkan anda untuk bergerak walaupun bukanlah Recomendable-sama sangat menggunakannya sepanjang penginapan anda di Split jika anda tinggal di pusat bandar kerana ia merupakan sebahagian kawasan pejalan kaki. Juga, ingat bahawa kereta sewa harga meningkat banyak pada musim tinggi dan Syarikat-Syarikat adalah penuh ditempah jadi Recomendable sama untuk menempah lebih awal.