Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Pula

Pula Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Pula. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Pula, Croatia dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Pula.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Pula Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Bandar:

Pula terletak di hujung selatan Semenanjung Istria dan ia merupakan bandar yang terbesar di Istria County, Croatia. Winemaking, pembinaan kapal dan memancing adalah beberapa perkara tradisi yang panjang dan lama bandar.

Ia adalah sebuah destinasi yang sangat popular kerana budaya tetapi pada masa yang sama masa pantai berpasir yang indah, biru air laut Adriatic.

Pusat bandar lama mempunyai tinggalan Rom dan bernilai yang melihat amphitheater. Kampung di kawasan dan bandar-bandar indah menunjukkan lebih mengapa ia merupakan destinasi pelancongan yang terkenal.

Taman Negara Brijuni terdiri daripada beberapa pulau kecil di pantai barat daya di Istria. Di Pulau-pulau anda boleh menemui dinosaur jejak. Untuk menikmati perjalanan anda lebih, fleksibel dan lihat semua ini bandar yang indah dan kawasan sekitarnya, anda boleh menyewa kereta di Lapangan Terbang; Bandar raya atau beberapa syarikat kereta sewa juga menyediakan penghantaran hotel.

Lapangan Terbang:

Lapangan Terbang Pula (PUY) adalah terletak 12 kilometer timur laut bandar. Ia adalah mudah diakses serta dengan kereta. Ikut cesta Šianska jalan yang datang dari bandar, yang membawa kepada titik permulaan lebuhraya A9.

Pengangkutan awam:

Pula mempunyai pengangkutan awam yang baik. Sila ambil perhatian bahawa bas kembali ke pusat setengah lepas sebelas pm.

Tempat letak kereta:

Di pusat bandar lama terdapat banyak sempit jalan sehala, Khas sekitar di amphiteater Rom. Jadi anda boleh meletak kereta anda kereta sewa di salah satu daripada garaj tempat letak kereta dan lihat bandar dengan berjalan kaki. Di Pula anda perlu meletakkan kereta di jalan, juga apabila anda mencari tempat yang percuma.

Apabila anda memandu dengan kereta, anda perlu tahu bahawa lebuh raya di Istria hanya mempunyai satu kawasan. Jalan-jalan ini selalunya akan sangat curvy terlalu. Oleh kerana itu tidak memotong dan memandu sentiasa berhati-hati.