Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Dubrovnik

Dubrovnik Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Dubrovnik. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Dubrovnik, Croatia dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Dubrovnik.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Dubrovnik Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Mengenai bandar ini:

Ia adalah sebuah bandar yang menarik di Croatia dan kerana iklim sederhana yang popular untuk membuat cuti seluruh tahun. Terdapat banyak untuk melihat, supaya anda mempunyai kemungkinan untuk mengambil sikap yang fleksibel jika anda menyewa kereta. Jika anda menginap lebih lama sedikit, anda mempunyai peluang yang cukup baik untuk melawat bandar-bandar lain di Croatia seperti Split, iaitu 165km di barat laut Dubrovnik.

Lapangan Terbang dan penerbangan:

Dubrovnik Airport (DBV) juga dipanggil "Čilipi Airport" dan ianya terletak 20 kilometer ke selatan Dubrovnik. Syarikat penerbangan RYANAIR dan easyJET juga mempunyai penerbangan murah musim. Sejak di Lapangan Terbang agen-agen sewa kereta tempatan yang lebih mahal ia masuk akal untuk menyewa kereta anda sebelum perjalanan anda dan menjimatkan wang.

Tempat letak kereta:

Hanya "Pusat bandar lama" Dubrovnik terletak benar-benar trafik percuma. Atas sebab ini anda tidak boleh memandu tiada. Bas Kota itu dibenarkan menaiki. Anda boleh mencarinya di dalam "pengangkutan awam".

Jika anda telah memutuskan untuk menyewa kereta dan hidup lebih berdikari, anda akan mendapati salah satu tempat letak kenderaan awam. Contohnya hanya 5 minit berjalan kaki dari pusat bandar lama terdapat garaj awam baru dibina yang terletak di Ilijina Glavica (Zagrebačka ulica bb).

Pengangkutan awam:

Rangkaian bas bandar adalah baik. "Libertas" mengetuai syarikat dan mempunyai bas moden yang membawa anda ke setiap destinasi yang anda inginkan. Tiket bas anda untuk bas bandar di merata-rata di dalam bandar, yang sah untuk 1 jam. Membeli tiket dalam bas adalah sedikit lebih mahal.

Penglihatan melihat:

Salah satu perkara teratas untuk melihat adalah Dubrovnik Cathedral. Struktur baroque abad ke-18 hari ini berdiri atas tapak rumah sebelumnya.

Tembok bandar Dubrovnik encircle seluruh bandar dan pembinaan bermula sudah pada kurun ke-9.

"Trsteno Arboetum" adalah sebuah Taman botanic subur di bandar Trsteno. Terdapat tumbuh-tumbuhan yang luar biasa yang berumur lebih dari 500 tahun.

Rumah ibadat Dubrovnik adalah rumah ibadat Sephardik tertua di dunia, yang masih digunakan.