Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Crna Gora

Crna Gora Najam vozila

Dopustite da vas oslobodimo svih gnjavaža i da za vas usporedimo cijene većine rent a car tvrtki za vaše sljedeće putovanje u Crna Gora.

Naš alat za pretraživanje rent a car ponuda za Crna Gora usporedit će većinu rent a car cijena i ponuditi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo. Ovaj alat za pretraživanje rent a car ponuda uštedjet će vam mnogo vremena i gnjavaže i omogućit će da pronađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Uvjerit ćete se da su naše cijene obično mnogo povoljnije od direktne rezervacije kod rent a car tvrtke!

Popularni najam automobila mjesta u Crna Gora

Crna Gora Car Hire & Travel Information

To neće biti dugo prije nego Crna Gora postaje mainstream turistička destinacija.  Nezavisna zemlja je već 10 godina i turizmu upravo razvija.

Šetače i brdske bicikliste ljubav Crne gore zbog planinskim predjelima, prerije i sela.  Međutim, većina ljudi ovdje dolaze zbog obale.  To se proteže na više od 180 milja tako da ima mnogo plaža, osamljene uvale, ribarska mjesta i čisto plavo more.  Ako želite primorsku destinaciju za vaš sljedeći odmor onda Probaj gradove kao Budva i Kotor.  Neke od tih zgrada datiraju još od srednjeg vijeka, ali ima ih više od povijesti.  Uživati u svježim plodovima mora večera u jednom od brojnih restorana.  Hoteli nisu najluksuznijih ali ste sigurni u toplu dobrodošlicu i možete uživati u tradicionalnim stranu života ovdje.

U nekim područjima su luksuzne marine naselja i kretanja uključuju toplice, kafići, trgovine i restorani.  Neke od svjetskih mega jahti posjetiti zemlju i u mjestima kao što su Porto Montenegro.

Nalazi se pet nacionalnih parkova u Crnoj Gori i pokušajte uočiti neke od lokalnih divljih životinja ovdje.  Vuka, Risa i medvjeda nalaze se žive divlje u mjestima poput Nacionalni Park Durmitor.  One koji vole aktivni odmor mogu provesti vrijeme splavarenje rijekom Tarom ili penjanje na planine.

Ako želite istražiti Crnu Goru onda je lako.  Tu je prilično pristojan cestovna mreža koja povezuje glavne gradove ali ruralne ceste često su u prilično lošem stanju.  Ima nema autocesta ali ima cestarine na nekim cestama.   Tijekom zime morate imati snijeg lanci za auto za sigurnost i da treba uzeti auto jer drivera ne obraćajte pažnju na pravila ceste.

Može organizirati najam automobila u Crnoj Gori od lokalne tvrtke ili internacionalnoj firmi.  Neke kompanije će omogućiti najam automobila od 18 godina iako je za većinu godina je 21.  Trebate imati međunarodnu vozačku dozvolu i imate kako bi bili sigurni da se vozite na policu osiguranja koja vrijedi lokalno.   Najam automobila je često bolje oslanjajući se na javni prijevoz kao što su autobusi kao te činiti se to trčanje na pravilan raspored.  Taksiji nudi brz i učinkovit način da biste dobili okolo.