Uzmite instant kvotu

Lokacija preuzimanja:
Drugačija lokacija vraćanja automobila?
Lokacija vraćanja automobila:
Dolazak:
Povratak:
Prebivalište:
Izaberite državu prebivališta
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Partneri za iznajmljivanje automobila u Crna Gora

Crna Gora Najam Automobila

Pustite nas da Vam uklonimo gnjavažu i da uporedimo cene većine agencija za iznajmljivanje automobila za Vaše sledeće putovanje u Crna Gora.

Naš alat za pretraživanje automobila za najam za Crna Gora će uporediti većine cena najma automobila i omogućiće Vam da donesete informisanu odluku o tome odakle ćete iznajmiti. Ovaj alat za pretragu automobila za najam će Vam uštedeti dosta vremena i muke i obezbediće Vam da nađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Naći ćete da su naše cene uglavnom dosta jeftinije od direktnog rezervisanja kod dobavljača!

Popularni iznajmljivanje automobila lokacija u Crna Gora

Crna Gora Рент а цар & Травел Информатион

Neće biti dugo pre nego što Crna Gora postane mejnstrim turističku destinaciju.  Bilo je nezavisna zemlja sada u 10 godina i turistička industrija upravo razvija.

Planinare i planinu bajkerima vole Crne gore zbog planinskim regijama, prerija i tradicionalna sela.  Međutim, većina ljudi dosli zbog obala.  To se prostire na više od 180 milja, tako da ima mnogo plaža, izdvojeno zalivi, ribolov sela i opozovite izbor plave vode.  Ako želite primorski odredište za vaš sledeći odmor onda probaj gradova kao Budva i Kotor.  Neke od zgrada ovde sagrađen u srednjem veku, ali ima ih viљe od istorije.  Prijatno je Marina večeru u jednom od mnogih restorana.  Hoteli nisu na najluksuznijih ali si siguran u toplu dobrodošlicu i možete uživati u tradicionalnom stranu života ovde.

U nekim oblastima postoje luksuzna odmarališta marina i događaji uključuju Banje, kafiće, prodavnice i restorani.  Neki od svetskih mega jahti posete zemlju i usidri na mestima kao što su Porto Montenegro.

Postoje pet nacionalne parkove u Crnoj Gori i možete pokušati da prepoznam neke od divljine ovde.  Vukovi, risovi i medvedi mogu sve moguće pronaći žive divlja na mestima kao Durmitor, nacionalni Park.  One koji vole avanturu praznika možete provesti vremena splavarenje Tarom River ili se penje u planine.

Ako želite da istražite Crne Gore, onda je lako.  Ima pristojnu putem mreža koja povezuje glavne gradove, ali seoski putevi su često u prilično je lošem stanju.  Postoje nema autocesta, ali na neki putevi su putarine.   Tokom zime morate imati snega lancima za tvoj auto za sigurnost i ti treba da uzmem auto, jer mnoge upravljačke programe na sceni pravila na putu.

Možete rasporediti unajmiti auto u Crnoj Gori od lokalnih kompanija ili internacionalnoj firmi.  Neke kompanije će omogućiti iznajmljivanje automobila od 18 godina starosti, iako je za većinu u doba 21.  Morat ćete imati za međunarodne vozaиka i treba da se uverite da vozite na polisi osiguranja koji važi lokalno.   Iznajmljeni auto je često bolje od oslanjajući se na javni prevoz, kao što su autobusi, dok ovo ne mogu da vodim za odgovarajući vremenski okvir.  Taksisti nude brz i efikasan način da zaobiđu previše.