Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Costa Rica

Costa Rica Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Costa Rica.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Costa Rica vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Costa Rica

Costa Rica Biludlejning & rejseoplysninger

Dem, der har mulighed for at besøge Costa Rica bør absolut gøre det!  Dette er en af de smukkeste lande i verden, fyldt med regnskove, vulkaner, hurtigt strømmende floder og så meget strand som du kunne ønske.  Det er også en af de mest fredelige i verden også-Costa Rica har ingen stående hær.

Costa Rica er et fantastisk sted at besøge, hvis du er interesseret i at bevare miljøet, da Costa Rica fører an i øko-turisme.  En fjerdedel af landet nu har beskyttet status – intet andet land har denne meget beskyttede arealer.  Nationalparker her er en ægte juvel i landets krone og du kan observere en bred vifte af landskaber i dem.  Den hellige nationalfugl er quetzal, fundet i Monteverde Sky skove.  Alle indfødte abe arter kan findes i de kystnære regnskove af Cocovado og til vilde katte hoved til Nicoya-halvøen, hvor du kan også tilbringe nogle gang spotting hvaler og delfiner off-shore.

Men landet også har masser at tilbyde, hvis du foretrækker en oplevelsesferie.  Tilbringe nogle gang quad cykling, whitewater rafting eller surfing.  Alternativt vandretur omkring en af de mange vulkaner, der sidder langs landets rygsøjlen eller bare tilbringe lidt tid at udforske nationalparkerne til fods.

Du kunne også tage sig tid til at udforske en by eller to.  Hoved til centrum af San Jose hvor du kan folk watch i en af de mange caféer eller udforske et museum eller to eller udforske de byer og landsbyer langs kysten.  Kom rundt om i landet er let takket være lokal Biludlejning.  Du skal dog bemærke, at de fleste veje i landet ikke er stor kvalitet, så du skal passe, når du kører i Costa Rica.

Hvis du beslutter at vælge Costa Rica Biludlejning bør derefter du sørge for at du har en international kørsel tillader det, selv i de fleste tilfælde et kørekort fra dit hjemland bør være tilstrækkelig.  Du skal også være over 21 og være parat til at betale en stor depositum for leje af bilen.  Check før du modregne for at sikre at bilen har en god kvalitet reservehjul som kvaliteten af vejene, at chancerne for at ændre et dæk er meget højere end normalt!