Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Costa Rica

Costa Rica Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Costa Rica.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Costa Rica sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Costa Rica

Costa Rica Leiebil & reiseinformasjon

De som har muligheten til å besøke Costa Rica bør definitivt gjøre det!  Dette er en av de vakreste landene i verden, fylt med regnskog, vulkaner, elvene og så mye strand som du kunne ønske.  Det er også en av de mest fredelige i verden også-Costa Rica har ingen stående hær.

Costa Rica er et flott sted å besøke hvis du er interessert i å bevare miljøet som Costa Rica er fører an i øko-turisme.  En fjerdedel av landet nå har beskyttet status-ingen andre land har dette mye beskyttet land.  Nasjonalparker her er en ekte juvel i landets krone du kan se en rekke landskap i dem.  Hellige nasjonale fuglen er quetzal, funnet i skyen skogen av Monteverde.  Alle innfødte monkey arten finnes innen kyst regnskog Cocovado og villkatter hodet til Nicoya halvøya, hvor du kan også tilbringe litt tid småblødninger hval og delfin off-shore.

Men har landet også mye å tilby hvis du foretrekker et eventyr ferie.  Tilbring litt tid quadkjerne sykling, whitewater rafting eller surfing.  Du kan også vandre rundt en av de mange vulkanene som sitte langs landets ryggraden eller bare tilbringe litt tid å utforske nasjonalparker fots.

Du kan også ta deg tid til å utforske en by eller to.  Leder for sentrum av San Jose der du kan folk se i en av de mange kafeene eller utforske museum eller to eller utforske byer og landsbyer langs kysten.  Komme rundt i landet er enkelt takket være lokal bilutleie.  Du må imidlertid oppmerksom på at de fleste veier i landet ikke god kvalitet så du må ta vare når du kjører i Costa Rica.

Hvis du bestemmer deg å velge Costa Rica leiebil så det må du kontrollere at du har en internasjonal kjøring tillatelse, men i de fleste tilfeller førerkort fra hjemlandet bør være tilstrekkelig.  Du må også være over 21 og være forberedt på å betale en stor forekomst for utleie av bilen.  Sjekk før du drar ut til at bilen har en god kvalitet reservedeler dekk som kvaliteten på veiene betyr at sjansene for å endre et dekk er mye høyere enn vanlig!