Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Costa Rica

Costa Rica Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Costa Rica .

Vårt sökverktyg för Costa Rica jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Costa Rica

Costa Rica Biluthyrning & reseinformation

De som har möjlighet att besöka Costa Rica bör definitivt göra det!  Detta är en av de vackraste länderna i världen, fylld med regnskog, vulkaner, snabbt strömmande floder och så mycket strand som du kan önska dig.  Det är också en av de mest fredliga i världen – Costa Rica har ingen stående armé.

Costa Rica är ett bra ställe att besöka om du är intresserad av att bevara miljön som Costa Rica leder utvecklingen i eko-turism.  En fjärdedel av landet nu har skyddat status-inget annat land har denna mycket skyddad mark.  Kan du följa en mängd olika landskap inom dem nationalparker här är en riktig juvel i landets krona.  Den heliga nationella fågeln är quetzal, inom i Monteverde cloud skogar.  Alla inhemska monkey arter finns inom kustnära regnskogar av Cocovado och för vilda katter huvud till Nicoya halvön, där du kan också tillbringa lite tid Tubkikare valar och delfiner offshore.

Landet har dock mycket att erbjuda om du föredrar en äventyrssemester.  Tillbringa lite tid quad cykling, whitewater rafting eller surfar.  Alternativt vandra runt en av de många vulkaner som sitter längs landets ryggrad eller bara spendera lite tid att utforska nationalparker till fots.

Du kan också ta tid att utforska en stad eller två.  Chef för centrum av San Jose där kan folk titta i en av de många kaféerna eller utforska ett museum eller två eller utforska städerna och byarna längs kusten.  Komma runt om i landet är lätt tack vare lokal biluthyrning.  Du måste dock notera att de flesta vägar i landet inte bra kvalitet så måste du ta hand när du kör i Costa Rica.

Om du bestämmer dig att välja Costa Rica Biluthyrning ska du se till att du har en internationell körning tillåter, även om i de flesta fall ett körkort från ditt hemland bör räcka.  Du måste också vara över 21 och vara beredd att betala en stor insättning för hyra av bilen.  Kontrollera innan du iväg för att se till att bilen har en god kvalitet reservhjul eftersom kvaliteten på vägarna innebär att chanserna för att byta ett däck är mycket högre än vanligt!