Találja Meg Azonnali Árajánlatát

Felvétel Helyszíne:
Eltérő Célállomás?
Célállomás Helyszíne:
Érkezés:
Visszaérkezés:
Lakhely:
Válassza ki, melyik országban lakik
Pénznem:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Életkor:
35

Autókölcsönzési partnerek itt: Ciprus

Ciprus Autókölcsönzés

Engedje meg, hogy levegyük a terhet a válláról, és összehasonlítsuk Önnek a legtöbb autókölcsönző ügynökségek díjait a legközelebbi, Ciprus felé vezető útjára.

Az autókölcsönző-kereső eszközünk összehasonlítja Önnek a legtöbb Ciprus területén található autóbérlési díjszabást és segít egy jól informált döntés meghozásában a kölcsönző kiválasztását illetően. Ez az autókölcsönző-kereső eszköz rengeteg időt és kellemetlenséget takarít meg Önnek, és segít valós időben megtalálni azokat a bizonyos különleges lehetőségeket.

Látni fogja, hogy a díjszabásaink általában jóval olcsóbbak, mint ha közvetlenül az ellátónál tenne foglalást!

Népszerű autókölcsönző helyeken Ciprus

Ciprus Autókölcsönző & utazási információk

Ciprus egy sziget nemzet, hogy valóban képviseli a Földközi-tenger.  Rengeteg homokos strandok, ősi romok, hegyek, olajfaligetek és terrakotta ház van a kis csoda, hogy népszerű a turisták.  Az utolsó évtizedek óta ott volt egy nagy fejlődés a szigeten és most tele van üdülőhelyek, bár van még egy pár csendesebb helyeket, ha valami egy kicsit nyugodt.

Ciprus mindig egyike azoknak az országoknak, állították át.  Ez részben a helyet, mert közel mind Európában és Ázsiában, és ez volt tekinthető az ideális fellegvára.  Birodalom építők a különböző részein a világ hagyta kézjegyét ezen a szigeten, a görögök és a rómaiak, a keresztesek által épített várak, városfalak, a velenceiek és a mecsetek és minaretek készítette a törökök az ókori romokkal.  Rengeteg a szállodák és más csoportok által szervezett, de autókölcsönző adna neked a szabadságot, hogy lásd, mit szeretne látni, és ha azt szeretné, hogy látom.

Az 1970-es volt, hogy a háború került sor, hogy Ciprus oszlik így most már a görög szakasz és egy török szakasz.  A Görög Köztársaság, a ciprusi a déli része a sziget, és itt, hogy megtalálja, hogy a turisták gyűjteni, mint ahogy ez birtokol korszerűsített ugyanolyan ütemben, mint más európai nemzetek.  Azonban csak Törökország elismeri a török része a sziget, és a fejlődés itt nem ment ugyanabban az ütemben, így van egy nagy, az elszigeteltség, és a legtöbb turista, hogy elkerüljék.

A legnépszerűbb turisztikai üdülőhelyek a ciprusi Ayia Napa, Limassol és Paphos közé tartozik, bár vannak sok több kialakulóban.  Ezek elsősorban a déli partján, a sziget mentén, és meg fogja találni számos görög üdülési célállomásokra, fehérre meszelt villas, éjszakai klubok és sok fiatal ember a strandok jellemző.  Irány az északi tengerpart több félreeső strandok élvezni.

Azok ki akar egy kis ízelítőt az élet tipikus szigeten kell belvízi kölcsönözhető.  Választhatják Ciprus autókölcsönző, hogy könnyebb járja, és azt találjuk, hogy vannak csodálatos falvak, hogy tele vannak gyönyörű látnivalók.  A sziget is otthont ad számos régi templomok, most pedig az UNESCO által felsorolt hegyi ösvények, hogy tökéletes, és a szőlők, hogy nyúlik vissza ókorban.