Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Ciper

Ciper Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Ciper .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Ciper bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Ciper

Ciper Izposoja & potovalne informacije

Ciper je otoška država, ki resnično predstavlja Sredozemlje.  Z veliko peščene plaže, ruševine, gorah, oljčne nasade in terakota hiše, je malo čudno, je priljubljena med turisti.  V zadnjih nekaj desetletjih ni bilo veliko razvoj na otoku in je sedaj napolnjena z letovišč, čeprav je še vedno malo tišji mest, če želite nekaj malo bolj mirno.

Ciper je bila vedno ena tistih držav, ki so trdili, nad.  To je deloma posledica lokacija saj je blizu tako Evropi in Aziji, pa velja, da idealne trdnjava.  Imperij gradbeniki iz različnih delov sveta je pustil svoj pečat na tem otoku, z starodavne ruševine Grki in Rimljani, gradovi, zgradili križarji, mestnega obzidja, ki so izdelani z Benečani in mošeje in minarete, ustvarjen za graditev.  Obstaja veliko udeležite organiziranega hoteli in druge skupine pa najem avtomobila bi vam svobodo vedeti, kaj želite videti in kdaj ga želite videti.

Bilo je leta 1970, da vojna je potekala ki razdeljeni Ciper tako zdaj ima odsek grški in turški del.  Grška republika Ciper je na južnem delu otoka in je tukaj, da boste našli, da zadržujejo turisti kot je posodobiti z enako hitrostjo kot drugih evropskih narodov.  Vendar, le Turčija priznava turški del otoka in razvoj tukaj ni šlo z enako hitrostjo tako obstaja veliko izolacije in večina turistov izogniti.

Top turistična naselja na Cipru vključujejo Ayia Napa, Limassol in Paphos, čeprav so sedaj veliko bolj pojavljajo.  To so predvsem na južni obali otoka in boste našli to značilno za veliko grško počitniških destinacij z whitewashed hiše, nočnih klubih in veliko mladih na plažah.  Vodja za severne obale najti bolj osamljene plaže, da uživajo.

Tiste, ki želijo okus življenja tipično otoka morali stopiti še v zaledju.  Odločijo za Ciper najem avtomobila, da lažje potujejo in opazili boste, da so neverjetno vasi, ki so napolnjene z lepe znamenitosti.  Otok je dom številnih starih cerkva, ki so zdaj navedene UNESCO, planinske poti, ki so kot nalašč za pohodništvo in vinogradi, ki segajo do antičnih časov.