Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Cipar

Cipar Najam vozila

Dopustite da vas oslobodimo svih gnjavaža i da za vas usporedimo cijene većine rent a car tvrtki za vaše sljedeće putovanje u Cipar.

Naš alat za pretraživanje rent a car ponuda za Cipar usporedit će većinu rent a car cijena i ponuditi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo. Ovaj alat za pretraživanje rent a car ponuda uštedjet će vam mnogo vremena i gnjavaže i omogućit će da pronađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Uvjerit ćete se da su naše cijene obično mnogo povoljnije od direktne rezervacije kod rent a car tvrtke!

Popularni najam automobila mjesta u Cipar

Cipar Car Hire & Travel Information

Kipar je otok narod koji vjerno predstavlja Mediterana.  S mnogo pješčanih plaža, drevne ruševine, planine, maslinicima i terakota kuće, je malo čudo da je popularna među turistima.  Tijekom posljednjih nekoliko desetljeća došlo je puno razvoja na otoku i sada je ispunjena Apartmanska naselja, iako ima još nekoliko mirnija mjesta ako želite nešto malo više mirna.

Cipar je jedna od onih zemalja koja je tvrdio preko.  To je dijelom zbog lokacije jer je blizu i Europe i Azije i da je smatra se idealno uporište.  Graditelji carstva iz raznih dijelova svijeta su ostavile svoj trag na otoku, s drevnim ruševinama od Grka i Rimljana, dvoraca izgrađenih Križari, gradske zidine izgrađen od Mlečana i džamija i minareta stvoren od strane Osmanlija.  Ima obilje od izleta u organizaciji hotela i drugih skupina, ali najam automobila će vam slobodu da vidite ono što želite vidjeti i kada želite vidjeti.

Bilo je u 1970-ih da rat dogodio taj podijeljeni Cipar tako sada ima grčki dio i turski dio.  Grčka Republika Cipar je južni dio otoka i to je ovdje da ćete naći da turisti okupljaju i modernizirala je po istoj stopi kao i drugih europskih naroda.  Međutim, samo Turska priznaje turski dio otoka i razvoj ovdje nije prošao u istom ritmu tako puno izolacije i većina turista ga izbjeći.

Turističkim naseljima na Cipru su Ayia Napa, Limassol i Paphos iako su sada mnogo više u nastajanju.  To su uglavnom duž južne obale otoka i naći ćete ga tipično od Mnogi grčki odmor okrečene vile, noćnih klubova i mnogo mladih ljudi na plažama.  Glava za sjeverne obale pronaći više skrovitih plaža uživati.

Oni koji žele otočne život će morati proširiti i dalje prema unutrašnjosti.  Odlučiti za Cipar najam automobila kako bi lakše putovati i naći ćete da postoje iznenađujuće sela koja su puna lijepih prizora.  Otok je dom za veliki broj starih crkava koje su sada na popisu UNESCO-a, planinarskih staza koje su idealne za planinarenje i vinograde koji datiraju još od antičkih vremena.