Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Chile

Chile Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Chile .

Vårt sökverktyg för Chile jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Chile

Chile Biluthyrning & reseinformation

En resa till Chile är en som du aldrig kommer att glömma.  Långa och smala landet är mycket olika till någon annan som du hittar i Sydamerika.  Anderna bildar en naturlig gräns mellan Chile och dess nära grannar, Argentina och Bolivia.  Det har också en naturlig gräns med Peru i form av Atacamaöknen.  Det finns potential för en stark känsla av isolering här men samtidigt är det en välkomnande och vänlig nation.

Vilka är dina alternativ för en paus här?  Biluthyrning i Chile innebär att du kan ta en roadtrip på Carretera Austral eller du kan tillbringa tid i en av landets vackra nationalparker.  Andra kommer till Chile att göra mest av surf runt Punta de Lobos på Pichilemu.  I själva verket, kan om du en äventyrssemester det inte finns många bättre ställen som du överväga.

Men bör du inte skjutas upp om äventyr semester inte är din grej.  Chile är också fylld med fantastiska vingårdar att besöka och det finns en stor konstscen för dig att överväga.  Mapuche indiska arv av landet är också stark på många ställe så om du är intresserad av tradition detta är ett bra ställe att börja.

Varför inte göra Santiago din utgångspunkt för din semester?  Landets huvudstad är levande med trendigt och bohemiskt distrikt för dig att utforska tillsammans med massor av stora turistattraktioner.  Hyrbil kommer för att göra det lättare för dig att få runt allt som Santiago har att erbjuda, från chansen att plocka upp några souvenirer i någon av de många unika butikerna eller att besöka alla museer och gallerier.

Du kan också lägga till din resplan regionen Patagonien, känd för sin vildmark och naturskönhet.  Alternativt finns det vattenvägarna med Tierra del Fuego, prickade med magnifika glaciärer och kan du även överväga en resa till Påskön att se de unika skulpturerna.

Allt detta förklarar varför Chile har varit en Backpackers dröm för ett antal år nu och om du vill resa på egen hand du hittar massor att hålla dig sysselsatt.  De stora sevärdheterna här menar att människor vill komma tillbaka gång på gång – främst för att de tror att andra destinationer är ingen jämförelse!