Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Bulgarija

Bulgarija Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Bulgarija .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Bulgarija bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Bulgarija

Bulgarija Izposoja & potovalne informacije

Bolgarija

V zadnjih nekaj letih obiskovalci Bolgarija bo opazil, da je vedno več hoteli in gostišča, zahvaljujoč močno povečano število turistov, ki so se odločili za to destinacijo za počitnice.  V glavno mesto Sofija, na primer, so hoteli vseh velikosti in ki ustrezajo vse proračune, tako da tudi če potujete na Perla boste lahko našli nekaj, da bo ustrezala vam.

Hoteli v Bolgariji uporabite isto zvezdic sistem, ki je v veljavi v drugih delih Evrope, ampak za dolgo časa standardov v hotelske nastanitve so bile nizke, v primerjavi z drugimi državami.  Stvari se zdaj izboljšuje, pa obstaja več hotelov, ki izpolnjujejo mednarodne standarde in ponujajo bolj luksuzno standard nastanitve.

Obstaja tudi veliko več zasebnih domovih, ponuja kakovostne nočitve z zajtrkom.  Te so pogosteje najdemo v bližini obale, vendar je vedno več mogoče najti celinskih.  Bolgarija je tudi število kampov, ki so opremljeni z vse mod-slabosti kot tuši, trgovinah, športnih objektov in električne energije.  Čeprav so običajno omejeni na glavnih turističnih predelih države.

Bolgarija je odličen kraj za ogled torej zakaj ne upošteva avto najem storitev ko pridete tako, da lahko potujejo v udobju?  Morate zavedati, da so cestnine zaračunavajo na avtocestni sistem in nekatere glavne ceste in, kot v preostalemu delu celinske Evrope, boste morali voziti na desni strani ceste.  Kakovost cest se razlikujejo v različnih delih države, in ko ste se odločili za najem avtomobila v Bolgariji vedeti morate, da standard vožnje je zelo slaba v večini krajev.  Bodite pozorni, če boste vozili ponoči kot svetloba ni veliko v večini delov države.

Obstajajo drugi načini za pridobivanje okrog, čeprav, in če ste v glavnih mestih in mestih lahko menite, avtobusi, tramvaji in trolejbusom storitev kot alternativa za vožnjo.  Vozovnice za avtobuse in tramvaje lahko poberem iz kioskih v različnih krajih po Sofiji in vi šele potreba, da bi preverili to čas vi tabla.  V drugih krajih, vi šele potreba zadobiti vaš karta na vozilu dirigenta.  Večina storitev so redno v mestih in naj ni pustila na cedilu!