Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Bulgarien

Bulgarien Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Bulgarien .

Vårt sökverktyg för Bulgarien jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Bulgarien

Bulgarien Biluthyrning & reseinformation

Under senaste kommer få åren besökare till Bulgarien har märkt att det finns ett växande antal hotell och pensionat, tack vare det kraftigt ökade antalet turister som väljer denna destination för sin semester.  I huvudstaden Sofia, till exempel, finns det hotell i alla storlekar och som passar alla budgetar, så även om du reser på en liten bör du kunna hitta något som passar dig.

Hotell i Bulgarien använder samma betyg system som är på plats i övriga Europa men för en lång tid normer i hotellboende var låga i jämförelse med andra länder.  Men saker är nu bättre och det finns flera hotell som uppfyller internationella standarder och erbjuda en mer lyxig standard på boende.

Det finns också många privata hem erbjuder god kvalitet Bed & breakfastboende.  Detta är mer vanligt förekommande nära kusten men det finns ett växande antal finns inre.  Bulgarien har också ett antal campingplatser, varav många är utrustade med alla moderniteter som duschar, butiker, sportanläggningar och elektricitet.  Detta är normalt begränsad till de viktigaste turistområdena i landet ändå.

Bulgarien är ett bra ställe att tour så varför inte överväga bil uthyrning när du kommer så att du kan resa bekvämt?  Du måste vara medveten om att det finns vägtullar som tas ut på motorvägssystemet och några av de största vägarna och som i resten av kontinenten, du behöver köra på höger sida av vägen.  Kvaliteten på vägarna varierar i olika delar av landet och när du har beslutat om en hyrbil i Bulgarien du bör notera att standarden körning är mycket dålig på de flesta ställen.  Ta hand om du kör på natten eftersom belysningen inte är bra i de flesta delar av landet.

Det finns andra sätt att ta sig runt om och om du är i de största städerna och städer kan du överväga bussar, spårvagnar och trådbussar tjänster som ett alternativ till körning.  Biljetter för bussar och spårvagnar kan vara plocka upp från kiosker på olika platser runt staden Sofia och du behöver bara godkänna det när du går ombord.  På andra ställen behöver du bara få din biljett från ombord ledaren.  De flesta tjänster är vanliga i städerna och bör inte göra dig besviken!