Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Bulgaria

Bulgaria Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Bulgaria.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Bulgaria sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Bulgaria

Bulgaria Leiebil & reiseinformasjon

Siste par årene besøkende til Bulgaria vil lagt merke til at det er et økende antall hoteller og gjestehus, takket være langt større antall turister som er optisk for denne reisemål for ferien.  I hovedstaden Sofia, for eksempel er det i alle størrelser og alle prisklasser, så selv om du reiser på en shoestring du bør kunne finne noe som passer for deg.

Hoteller i Bulgaria bruker samme stjernerangering system som brukes i resten av Europa, men for en lang tid standarder i Hotell var lav sammenlignet med andre land.  Men ting er nå bedre og det er flere Hoteller som oppfyller internasjonale standarder, og tilbyr en mer luksuriøs standard av innkvartering.

Det er også mange flere private hjem tilbyr god kvalitet bed & Breakfast.  Disse finnes flere vanligvis nær kysten, men det er et økende antall finnes innlandet.  Bulgaria har også en rekke campingplasser, hvorav mange er utstyrt med alle mod-cons som dusj, butikker, sportsfasiliteter og elektrisitet.  Dette er vanligvis begrenset til de største turistområdene i landet selv.

Bulgaria er et flott sted å reise så hvorfor ikke vurdere bil utleie når du ankommer slik at du kan reise i komfort?  Du må være klar over at det er bompenger på motorveisystemet og noen av de viktigste veiene og i resten av fastlandet, må du kjøre på høyre side av veien.  Kvaliteten på veiene vil variere i ulike deler av landet, og når du har bestemt på en leiebil i Bulgaria du bør merke kjøring er svært dårlig i de fleste steder.  Ta vare hvis du kjører om natten som belysningen ikke er bra i de fleste deler av landet.

Det finnes andre måter å få skjønt, og hvis du er i de største byene og byer kan du vurdere buss, trikk og trolleybuss tjenester som et alternativ til kjøring.  Billetter til busser og trikker kan hente fra kiosker på ulike steder rundt byen Sofia og du trenger bare å godkjenne det når du går om bord.  Andre steder trenger du bare å få billett fra on-board dirigent.  De fleste tjenester er vanlig i byene og bør ikke la deg ned!