Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Bugarska

Bugarska Najam vozila

Dopustite da vas oslobodimo svih gnjavaža i da za vas usporedimo cijene većine rent a car tvrtki za vaše sljedeće putovanje u Bugarska.

Naš alat za pretraživanje rent a car ponuda za Bugarska usporedit će većinu rent a car cijena i ponuditi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo. Ovaj alat za pretraživanje rent a car ponuda uštedjet će vam mnogo vremena i gnjavaže i omogućit će da pronađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Uvjerit ćete se da su naše cijene obično mnogo povoljnije od direktne rezervacije kod rent a car tvrtke!

Popularni najam automobila mjesta u Bugarska

Bugarska Car Hire & Travel Information

U posljednjih nekoliko godina posjetitelje da Bugarska će imati primijetio da postoji sve veći broj hotela i pansiona, zahvaljujući znatno povećan broj turista koji se opredjeljuju za ovu destinaciju za svoj odmor.  U glavnom gradu Sofiji, na primjer, ima hotele svih veličina i da odgovaraju svim proračunima, pa čak i ako putujete na uzici treba moći pronaći nešto za vas.

Hoteli u Bugarska koristite isti zvjezdica sustavu koji u ostatku Europe, ali za dugo vremena standardi u hotelskom smještaju su niske u usporedbi s drugim zemljama.  Međutim, stvari su sada poboljšanje i više hotela koji zadovoljavaju međunarodne standarde i ponuditi više luksuzan standard smještaja.

Tu su i mnoge više obiteljskim kućama nude kvalitetan krevet i doručak smještaj.  To su češće naći u blizini obale ali postoji sve veći broj može naći unutrašnjosti.  Bugarska ima i nekoliko kampova, od kojih mnoge imaju sve moderno kao tuševi, trgovina, sportski sadržaji i električne energije.  To su obično ograničena na glavna turistička područja u zemlji.

Bugarska je veliko mjesto za turneju pa zašto ne razmislite auto usluge najma kad dolazite tako da možete putovati u udobnosti?  Morate biti svjesni da se cestarina naplaćuje na sustav autocesta i neke od glavnih prometnica i kao i u ostatku kontinentalne Europe, morate voziti na desnoj strani ceste.  Kvaliteta ceste će se razlikovati u različitim dijelovima zemlje i kada ste se odlučili na najam automobila u Bugarskoj možete primijetiti da standard vožnje je loš u većini mjesta.  Se brinuti ako vozite noću kao osvjetljenje nije velika u većini dijelova zemlje.

Postoje drugi načini za uzimajući okolo ipak i ako su u glavnim gradovima i gradovima možete uzeti u obzir autobusa, tramvaja i trolejbusa nalaze usluge kao alternativu vožnji automobilom.  Ulaznice za autobuse i tramvaje može pokupiti iz kioska u raznim mjestima diljem grada Sofije i trebate to provjeriti kad uđete.  U drugim mjestima samo trebate dobiti ulaznicu od on-board dirigent.  Većina usluga u gradovima su redovite i treba pustiti te dolje!