Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Bosnien Och Hercegovina

Bosnien Och Hercegovina Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Bosnien Och Hercegovina .

Vårt sökverktyg för Bosnien Och Hercegovina jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Bosnien Och Hercegovina

Bosnien Och Hercegovina Biluthyrning & reseinformation

Bosnien-Hercegovina

Under lång tid ordet "Bosnien" var i samband med krig, men jugoslaviska är krigen definitivt ett minne blott.  Bosnien-Hercegovina har nu vuxit fram från krigen som en fascinerande plats att besöka.  Den har fantastiska landskap och flera nationalparker som är idealiska för de som uppskattar vandring.

Du kan hitta att infrastrukturen här är en lite splittrade – detta är ett arv av kriget.  Som regionen är fortfarande ett av de fattigaste i Europa, tar det lite tid att återuppbygga.  De urbana områdena av landet ser mycket bättre.  Medan du är här varför inte spendera lite tid i Sarajevo, landets huvudstad?  Staden har en stark historia och bra nattliv så det finns massor att hålla turister ockuperade.  En resa till den gamla staden är också ett måste där du hittar historiska moskéer samt smala, café-fodrade gator.  Detta är den perfekta platsen att hitta några souvenirer att ta med hem.

Huvudstaden är också hem för ett antal museer som detalj den fascinerande historien om platsen.  Om du vill få några bra utsikt över staden då allt du behöver göra är att klättra en av de branta kullarna.  Om du välja för biluthyrning kan du spendera lite tid att utforska okända staden.  Det finns gott om sevärdheter fästningar, gamla moskéer, kloster och helgedomar.

Bosnien-Hercegovinas andra staden Mostar och detta också lockar allt fler turister.  En av attraktionerna här är 1500-talet ottomansk bro som varit tvungen att byggas helt efter kriget.  Nu har UNESCO: S världsarvslista status.

De flesta människor som besöker Bosnien och Hercegovina får på väg.  Under vintermånaderna måste du dock ta hand på grund av farorna med is.  Villkoren för vägarna är olika och om du kör urbana områden hittar du som de flesta är bra.  Det är viktigt att vara försiktig vid mörkerkörning och det rekommenderas att hålla sig till de största vägarna.  Försiktighet rekommenderas vid resor utanför huvudvägarna som det finns fortfarande en liten risk för landminor.

Biluthyrning kan ordnas på de stora flygplatserna och i de största städerna.  De flesta förare måste ha ett internationellt körtillstånd.  Alternativt kan du använda järnvägstjänster för att resa mellan de största städerna även om vissa linjer är för närvarande uppgraderas.