Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Bosnia Herzegovina

Bosnia Herzegovina Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Bosnia Herzegovina.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Bosnia Herzegovina sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Bosnia Herzegovina

Bosnia Herzegovina Leiebil & reiseinformasjon

Bosnia-Hercegovina

Lenge ordet 'Bosnia' var assosiert med krig, men jugoslaviske er kriger definitivt en ting fra fortiden.  Bosnia og Hercegovina har nå dukket opp fra krigene som et fascinerende sted å besøke.  Det har flotte natur og flere nasjonalparker som er ideelle for de som liker fotturer.

Du finner at infrastrukturen her er en liten oppsprukket-dette er en arv av krigen.  Regionen er fortsatt en av de fattigste i Europa, tar det litt tid å gjenoppbygge.  De urbane strøk av landet ser mye bedre.  Mens du er her hvorfor ikke tilbringe litt tid i Sarajevo, landets hovedstad?  Byen har en sterk historie og flott natteliv så det er nok å holde turister okkupert.  En tur til den gamle byen er også et must hvor du finner historiske moskeer samt smale, kafé-lined gater.  Dette er det perfekte stedet å finne noen suvenirer å ta med hjem.

Hovedstaden er også hjem til en rekke museer som detalj stedet fascinerende historie.  Hvis du vil få noen flott utsikt over byen så alt du trenger å gjøre er klatre en av bratte lier.  Hvis du velger leiebil, kan du tilbringe litt tid å utforske utenfor byen.  Det er mange attraksjoner, inkludert festninger, gamle moskeer, klostre og templer.

Bosnia-Hercegovinas nest største by er Mostar dette også tiltrekker et økende antall turister.  En av attraksjonene her er 1500 ottomanske broen som måtte være helt gjenoppbygd etter krigen.  Det har nå verdensarv status.

De fleste som besøker Bosnia-Hercegovina komme rundt ved veien.  Du må imidlertid ta vare på grunn av farene ved is i vintermånedene.  Forholdene på veiene er variert og hvis du kjører i urbane områder du vil finne at de fleste er fine.  Det er viktig å være forsiktig når du kjører om natten og det anbefales å holde til hovedveiene.  Forsiktighet anbefales når reiser av hovedveiene som det er fortsatt en liten risiko for landminer.

Bilutleie kan arrangeres på de viktigste flyplassene og i de største byene.  De fleste drivere må ha en internasjonal kjøring tillatelse.  Du kan også bruke togforbindelser til å reise mellom de største byene selv om noen linjer tiden blir oppgradert.