Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Bosna In Hercegovina

Bosna In Hercegovina Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Bosna In Hercegovina .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Bosna In Hercegovina bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Bosna In Hercegovina

Bosna In Hercegovina Izposoja & potovalne informacije

Dolgo besedo "Bosna" je bil povezan z vojno, vendar je jugoslovanske vojne so vsekakor je stvar preteklosti.  Bosna in Hercegovina je zdaj izkazalo iz vojne kot zanimivo mesto za obisk.  To je neverjetno kulise in nekaj narodnih parkov, ki so idealne za tiste, ki uživajo pohodništvo.

Lahko se zgodi, da infrastrukture tukaj je malo zloma – to je zapuščino vojne.  Kot regije je še vedno ena najrevnejših v Evropi, traja nekaj časa za obnovo.  Urbanih območjih države so videti veliko bolje.  Medtem ko ste tukaj, zakaj ne preživijo nekaj časa v Sarajevu, države kapitala?  Mesto ima močno zgodovino in veliko nočno življenje, tako da je dovolj, da turisti, ki zaseda.  Potovanje v staro mestno jedro je tudi treba, kjer boste našli zgodovinskih mošej, kot tudi ozko, kavarna podložene ulicah.  To je idealno mesto, da bi našli nekaj spominkov za domov.

Glavno mesto je tudi dom številnih muzejev, ki podrobno fascinantno zgodovino kraja.  Če želite, da bi dobili nekaj velik ogledov mesta vse kar morate storiti je, povzpeti na eno od strmih hribih.  Če se odločite za najem avtomobila potem lahko preživite nekaj časa raziskovanje izven mesta.  Obstaja veliko zanimivosti, vključno z trdnjav, samostanov in stare mošeje, svetišča.

Drugo mesto v Bosni in Hercegovini je Mostar in to je prav tako privablja vedno več turistov.  Ena od zanimivosti tukaj je ohranjenih turški most, ki je moral biti popolnoma obnovljena po vojni.  Zdaj ima status Unescov seznam svetovne dediščine.

Večina ljudi, ki obiščejo Bosne in Hercegovine obiti po cesti.  Vendar pa v zimskih mesecih morate skrbeti zaradi nevarnosti ledu.  Pogoji cest so različni in če vozite urbanih območjih, boste ugotovili, da večina so v redu.  Pomembno je, da bodite previdni, ko vožnjo ponoči in je priporočljivo, da na glavnih cestah.  Svetujemo previdnost pri potovanju off glavne poti, kot je še vedno majhno tveganje za mine.

Avto si lahko izposodite na glavnih letališčih in v glavnih mestih.  Večina voznikov bo treba mednarodno vozniško dovoljenje.  Alternativno lahko uporabite železniških storitev potovati med glavnih mestih, čeprav nekatere vrstice so trenutno nadgrajujejo.