Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Bosna I Hercegovina

Bosna I Hercegovina Najam vozila

Dopustite da vas oslobodimo svih gnjavaža i da za vas usporedimo cijene većine rent a car tvrtki za vaše sljedeće putovanje u Bosna I Hercegovina.

Naš alat za pretraživanje rent a car ponuda za Bosna I Hercegovina usporedit će većinu rent a car cijena i ponuditi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo. Ovaj alat za pretraživanje rent a car ponuda uštedjet će vam mnogo vremena i gnjavaže i omogućit će da pronađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Uvjerit ćete se da su naše cijene obično mnogo povoljnije od direktne rezervacije kod rent a car tvrtke!

Popularni najam automobila mjesta u Bosna I Hercegovina

Bosna I Hercegovina Car Hire & Travel Information

Dugo vremena riječ 'Bosne' je povezan sa rat, ali je jugoslovenski ratovi su definitivno stvar prošlosti.  Bosna i Hercegovina je sada nastao iz ratova kao fascinantno mjesto za posjetiti.  To je zadivljujući krajolik i nekoliko nacionalnih parkova koji su idealni za one koji vole planinarenje.

Vi svibanj pronaći da infrastruktura ovdje je malo prijelom – to je nasljeđe rata.  Kao regija je još uvijek jedna od najsiromašnijih u Evropi, treba malo vremena da se obnovi.  Urbana područja u zemlji izgledaš mnogo bolje.  Dok ste ovdje zašto ne provesti malo vremena u Sarajevu, glavni je grad?  Grad ima jak povijest i veliki noćni život tako da je dovoljno da bi turisti zauzeli.  Izlet u stari grad je također potrebno gdje će naći povijesne džamije kao uski, Cafe-postrojilo ulice.  Ovo je savršeno mjesto za pronaći par suvenira ponijeti kući.

Glavni grad je također dom za nekoliko muzeja koji detalj fascinantan povijesti mjesta.  Ako želite da biste dobili neki odličan pogled na grad onda sve što morate učiniti je uspon među strmim brdima.  Ako se odlučite za najam automobila možete provesti neko vrijeme istraživati izvan grada.  Ima dosta atrakcija, uključujući tvrđava, Stara džamija, samostana i svetišta.

Bosna i Hercegovina drugi grad je Mostar i to privlači sve veći broj turista.  Jedna od atrakcija ovdje je St. otomanski most koji je morao biti potpuno obnovljena nakon rata.  Sada ima status UNESCO svjetske kulturne baštine.

Većina ljudi koji posjete Bosni i Hercegovini kretati cestom.  Međutim, tijekom zimskih mjeseci trebaš brinuti zbog opasnosti od leda.  Uvjetima na cestama su različiti i ako vozite urbanim područjima naći ćete da većina su u redu.  Važno je da pazite kad vozite noću i preporučuje se zadržati na glavni put.  Savjetuje se oprez kada putujete s glavne ceste i još uvijek postoji mali rizik od nagaznih mina.

Najam automobila možete ugovoriti na velikim zračnim lukama i u glavnim gradovima.  Većina vozača će morati imati međunarodnu vozačku dozvolu.  Alternativno možete koristiti željezničkih usluga za putovanje između glavnih gradova iako neke linije trenutno se nadograđuju.