Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Belorusija

Belorusija Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Belorusija .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Belorusija bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Belorusija

Belorusija Izposoja & potovalne informacije

Čeprav Belorusije je celinska država, je zelo drugačen od svojih sosed.  Zastavila poleg člani nekdanjega vzhodnega bloka z ne sprejemajo kapitalizem na enak način in da ni izvedla prehod povezati z ostalo Evropo.  Obisk Belorusiji ni za rahel srca-obstajajo stroge vizumske obveznosti, ki jih je treba izpolniti- vendar je fascinantno državo za tiste, ki so zainteresirani v času Sovjetske zveze.

Belorusija je ni še bilo na vrh deset večina ljudi kraj za obisk, saj je daleč od glavnih turističnih poti.  Vendar, tiste, ki se odločijo za obisk našli državo zelo osvežujoča.  Je skoraj popolnoma brez običajnih značilnosti materializem kot oglaševanje in stelja.  Belorusiji ni spremenilo veliko v zadnjih 20 letih, predvsem zaradi pomanjkanja naložb.

Med obiskovanjem Belorusije je dobra ideja, da podjetje preko kapitala mesto Minsk.  Boste našli paleto majhnih mestih in vaseh, ki imajo še vedno nekaj zelo srednjeveške tradicije.  Poleg tega obstaja veliko jezer in gozdov za vas videti in raziskati.  Če boste uživali v prostem lifestyle nato vodja v Vitebsku regiji države.  Tukaj boste našli poti za turiste, ki želijo iti pohodništvo, kolesarjenje in čolnarjenje.  Uživate lahko tudi nekaj veliko ribolova na območju.  Tiste, ki raje sprostiti med svojim obiskom lahko najeti avto in glavo proti eni od zdravje zdravilišča.

Vi should tudi zalotiti nekaj lokalnih jedi uživali v času vašega bivanja.  Tradicionalne jedi so podobni tistim, ki bi jih našli v sosednjih državah.  Večina jedi so na osnovi mesa in zelenjave, vendar je naraščajoči trend za Kitajske in italijanske kuhinje v Belorusiji.  Domačini so tudi zelo lepe gobe, ki temelji jedi.  Specialitete vključujejo Beloruski prevod boršč in jed imenovano "dracheny", iz krompirja in gobe.

Opozoriti je treba, da kakovosti restavracije in njihovih storitev standardi razlikujejo veliko tako če bi večina Belorusija izposoja stopiti zunaj Minsk biti pripravljeni za to.  Prav tako morate vedeti, da številni bari in restavracije blizu veliko prej, kot bi lahko pričakovali, vendar v mestu veliko ostati odprt do zgodnjih jutranjih ur.