Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Charleroi

Charleroi Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Charleroi. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Charleroi, Belgium dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Charleroi.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Charleroi Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Brussels bandar modal Belgium, juga dikenali sebagai ibu kota Eropah sebagai Parlimen Eropah terletak di Brussels.

Lapangan Terbang

Brussels mempunyai dua Lapangan Terbang utama, Lapangan Terbang terbesar adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Zavemtem Brussels, inilah Lapangan Terbang utama Belgium, di Selatan kira-kira 50 km dari Brussels anda boleh menemui Brussels Chareloi Airport, ini adalah satu Lapangan Terbang kecil, banyak syarikat-syarikat penerbangan kos rendah seperti udara Ryan terbang ke Lapangan Terbang ini.

Pengangkutan awam

Brussels mempunyai 3 stesen kereta api utama, Brussels South, Brussels Central dan Stesen Brussels North. Stesen Keretapi Brussels South disajikan oleh pihak keretapi laju seperti Thalys yang mempunyai sambungan ke Amsterdam dan Paris atau Eurostar yang membawa anda dalam masa 1 jam 51 minit ke London.

Memindahkan di Brussels anda boleh menggunakan rangkaian komprehensif Metro, bas Perkhidmatan atau semak. Jika anda ingin melawat Tugu Peringatan dan bandar-bandar dan kawasan-kawasan di luar Brussels seperti di Ardennes atau lawatan balik hari ke Bruges kami mengesyorkan anda untuk menyewa kereta, kerana terdapat banyak syarikat-syarikat sewa kereta yang murah di Brussels.

Membeli-belah di Brussels

Brussels mempunyai banyak pusat membeli-belah, jalan-jalan membeli-belah yang utama di Brussels Rue Neuve dan Avenue Louise. Pada Rue Nueve anda boleh menemui Kedai-kedai Jabatan yang besar seperti Galeria Inno dan City2. Di Avenue Louise, anda boleh menemui Kedai-kedai berumah dan butik-butik fesyen seperti Ralph Lauren, kemuliaan dan sebagainya.

Coklat

Jika anda melawat Brussels, anda perlu mencuba coklat Belgium yang terkenal, anda boleh mencari denda praline-pembuat pada Sablon Place du Grand, yang terletak di antara Stesen Kereta Api Pusat dan The Palais de keadilan, sana anda boleh mendapati Neuhaus, Godiva dan lain-lain.

Atomium

Brussels juga terkenal dengan Tugu Atomium, monumen ini telah dibina pada tahun 1958 untuk pameran dunia di Brussels. Atomium adalah tarikan yang paling popular dan lambang Brussels.

Mannekepis

Kanak-kanak lelaki yang paling terkenal di Brussels Manneken Pis, ia adalah sebuah patung gangsa di sudut Rue de l´Etuve dan Rue de Grands Carmes. Ia adalah begitu terkenal kerana budak lelaki yang selalu membuang. Bergantung kepada musim, tuala Nya akan berubah.

Sumber luaran:

Wikipedia Bahasa Melayu, Brussels