Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Charleroi

Charleroi Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Charleroi . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Charleroi Belgija in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Charleroi.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Charleroi Izposoja & potovalne informacije

Glavno mesto Belgija, znan tudi kot glavno mesto Evrope kot Evropskega parlamenta Bruselj se nahaja v Bruslju.

Letališč

Bruselj ima dva glavna letališča, največje letališče Bruselj Zavemtem International AIrport, to je glavna letališča Belgija, na jugu približno 50 km proč od Bruslja najdete Chareloi letališča, to je manjše letališče, veliko poceni letalske družbe, kot Ryan air letijo na tem letališču.

Javni prevoz

Bruselj je 3 glavne železniške postaje Brussels South, Brussels Central in postaje Brussels North. Bruseljske železniške postaje postrežejo z visoke hitrosti vlaka kot Thalys, s povezavami do Amsterdama in Pariza ali Eurostar, ki vas popelje v 1hr in 51 min v London.

Gibati v Bruslju lahko uporabite celovito omrežje Metro, avtobus storitev ali tramvaj. Če želite obiskati spomenikov, mestih in regijah izven Bruslja kot Ardennes ali enodnevni izlet v Bruges Priporočamo vam najem avtomobila, kot obstaja veliko poceni car najem podjetja v Bruslju.

Nakupovanje v Bruslju

Bruselj je veliko nakupovalnih centrov, Caldea v Bruslju so Rue Neuve in Avenue Louise. Na Rue Nueve najdete velike veleblagovnice kot Galeria Inno in City2. Na Avenue Louise najdete Prima trgovine in butiki, kot Ralph Lauren, Chanel, itd.

Čokolada

Če obiščete Bruselj, morate poskusiti slavni Belgija, čokolada, najdete globe praliné oblikovalci na Place du Grand Sablon, ki se nahaja med glavne železniške postaje in The Palais de Justice, tam najdete Neuhaus, Godiva itd.

Atomium

Bruselj je tudi znan po svojih spomenik Atomium, ta spomenik je bil zgrajen leta 1958 za svetovne sejme v Bruslju. Atomium je najbolj priljubljena atrakcija in simbol Bruslja.

Mannekepis

Najbolj znanih fant Bruslju Manneken Pis, je bronasti kip na vogalu Rue de l´Etuve in Rue de Grands Carmes. To je tako slaven, ker je fantek je vedno urinating. Odvisno od sezone, bo spremenila svojo krpe.

Zunanji vir:

Wikipedija, Bruselj