Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Charleroi

Charleroi Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Charleroi. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Charleroi, Belgien och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Charleroi.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Charleroi Biluthyrning & reseinformation

Bryssel den huvudstad staden i Belgien, även känd som huvudstad i Europa som Europaparlamentet ligger i Bryssel.

Flygplatser

Bryssel har två huvudsakliga flygplatser, den största flygplatsen är Bryssel Zavemtem International AIrport, detta är den viktigaste flygplatsen i Belgien, i söder ca 50 km från Bryssel kan du hitta Bryssel Chareloi flygplats, detta är en mindre flygplats, många lågpris flygbolag som Ryan air flyger till denna flygplats.

Kollektivtrafik

Bryssel har 3 största järnvägsstationerna, Bruxelles, Bryssel Central och Bruxelles Nord station. Tågstationen Bryssel Zuid serveras av höghastighetståg som Thalys som har förbindelser till Amsterdam och Paris eller Eurostar som tar dig på 1 tim och 51 min till London.

För att flytta i Bryssel kan du använda det övergripande nätet av Metro, buss tjänster eller spårvagnen. Om du vill besöka monument och städer och regioner utanför Bryssel som Ardennerna eller en dagstur till Brygge rekommenderar vi dig att hyra bil, eftersom det finns många billiga biluthyrare i Bryssel.

Shopping i Bryssel

Bryssel har många shoppingcenter, de största shoppinggatorna i Bryssel är Rue Neuve och Avenue Louise. På Rue Nueve hittar du de stora varuhusen som Galeria Inno och City2. På Avenue Louise kan du hitta i posh affärer och butiker som, Ralph Lauren, Chanel, etc.

Choklad

Om du besöker Bryssel, du måste prova den berömda Belgien choklad, kan du hitta de böter nougat-makers på Place du Grand Sablon, som är beläget mellan centralstationen och The Palais de Justice, där kan du hitta Neuhaus, Godiva etc.

Atomium

Bryssel är också känd för sin monumentet Atomium, detta monument har byggts i 1958 för världsutställningar i Bryssel. Atomium är den mest populära attraktion och symbol för Bryssel.

Mannekepis

Den mest berömda pojken i Bryssel är Manneken Pis är det en bronsstaty på hörnet av Rue de l´Etuve och Rue de Grands Carmes. Det är så berömd för den lilla pojken alltid urinera. Beroende på säsong ändras hans dukar.

Extern källa:

Wikipedia, Bryssel