Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Charleroi

Charleroi Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Charleroi. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Charleroi, Belgia og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Charleroi.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Charleroi Leiebil & reiseinformasjon

Brussels hovedstad byen i Belgia, også kjent som hovedstaden i Europa som Europaparlamentet ligger i Brussel.

Flyplasser

Brussel har to flyplasser, den største flyplassen er Josaphat-Zavemtem, dette er den viktigste flyplassen i Belgia, Sør ca 50 km fra Brussel finner du Brussel Chareloi lufthavn, dette er en mindre flyplass, mange lavpris flyselskaper som Ryan air fly til denne flyplassen.

Kollektivtransport

Brussel har 3 tog, Brussels South, Brussel sentrum og Brussels nordre stasjon. Brussels South togstasjonen betjenes av høy hastighet toget som Thalys som har forbindelser til Amsterdam og Paris eller Eurostar som tar deg i 1 time og 51 min til London.

Hvis du vil flytte i Brussel som du kan bruke omfattende nettverk av Metro, buss tjenester eller trikk. Hvis du ønsker å besøke monumenter og byer og regioner utenfor Brussels som Ardennene eller en dagstur til Brugge anbefaler vi deg å leie bil, som det er mange billige bilutleiefirmaer i Brussel.

Shopping i Brussel

Brussel har mange kjøpesentre, de største shoppinggatene i Brussel er Rue Neuve og Avenue Louise. Du finner de store varehusene som Galeria Inno og City2 på Rue Nueve. På Avenue Louise finner du de posh forretningene og boutiquene som, Ralph Lauren, Chanel, etc.

Sjokolade

Hvis du besøker Brussel, må du prøve den berømte Belgia sjokolade, finner du de bøter praline beslutningstakere på Place du Grand Sablon, som ligger mellom sentralbanestasjonen og The Palais de Justice, der du finner Neuhaus, Godiva osv.

Atomium

Brussel er også kjent for sin monument Atomium, dette monumentet er bygget i 1958 for verden messene i Brussel. Atomium er den mest populære attraksjonen og symbol på Brussel.

Mannekepis

Den mest berømte gutten i Brussel Manneken Pis, er det en bronsestatue på hjørnet av Rue de l´Etuve og Rue de Grands Carmes. Det er så berømt fordi den lille gutten er alltid urinere. Avhengig av sesongen endres hans klær.

Ekstern kilde:

Wikipedia, Brussel