Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Charleroi

Charleroi Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Charleroi. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Charleroi, Belgia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Charleroi.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Charleroi. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Charleroi, Belgia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Charleroi Autonvuokraus & matkatiedot

Bryssel Belgia pääoman kaupunki tunnetaan myös Euroopan parlamentin pääkaupunki sijaitsee Brysselissä.

Lentokentät

Bryssel on kahdesta pää lentoasemasta, suurin lentokenttä on Brysselin Zavemtem kansainväliseltä lentokentältä, tämä on Belgian lentokenttä Etelä noin 50 km Brysselistä löydät Brysselin Chareloi lentokentältä, tämä on pienempi lentokenttä, monet Low Cost lentoyhtiöt kuin Ryan air lentää tältä lentoasemalta.

Julkisen liikenteen

Bryssel on 3 tärkeimpiä rautatieasemia, Brussels South, Brysselin pääaseman ja Brysselin pohjoiselle rautatieasemalle. Brysselin eteläinen rautatieasema on tarjolla suurnopeusjuna Thalys, josta on yhteydet Amsterdamin ja Pariisin tai Eurostar, joka vie sinut 1 h 51 min Lontooseen kuin.

Liiku ympäriinsä Brysselissä avulla kattavan verkon Metro linja palveluja tai raitiovaunulla. Jos haluat vierailla muistomerkkien ja kaupunkien ja alueiden Brysselin kuten Ardennien tai päiväretken ulkopuolella Brugge suosittelemme vuokrata auton, koska on olemassa monia Halvat autovuokraamojen Brysselissä.

Ostosmatkan

Bryssel on useita ostoskeskuksia, Brysselissä pääostoskadut ovat Avenue Louise ja Rue Neuve. Rue Nueven löydät suuria tavarataloja kuten Galeria Inno ja City2. Avenue Louisen löydät posh kauppoja ja putiikkeja kuten Ralph Lauren, Chanel, jne.

Suklaa

Jos vierailet Bryssel, sinun täytyy yrittää kuuluisa Belgian suklaa, löydät sakkoja praliini-päättäjien Place du Grand Sablon, joka sijaitsee välillä keskusasemalta ja Palais de Justice, sieltä löytyy Neuhaus, Godiva jne.

Atomium

Bryssel on myös tunnettu sen muistomerkki Atomium, tämä muistomerkki on rakennettu vuonna 1958 maailmannäyttelyt Brysselissä. Atomium on suosituin Nähtävyys ja symboli Brysselissä.

Mannekepis

Brysselin kuuluisin poika on Manneken Pis, se on pronssinen patsas kulmassa Rue de l´Etuve ja Rue de Grands Carmes. Se on niin kuuluisa, koska pieni poika aina virtsaamisen. Lähtö hänen liinat muuttuu.

Ulkoisesta lähteestä:

Wikipedia, Bryssel