Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Barbados

Barbados Sewa Kereta

Marilah kita menghapus semua masalah dengan membandingkan kebanyakan kadar agensi sewa kereta untuk perjalanan anda yang seterusnya ke Barbados.

Alat carian sewa kereta kami Barbados akan membandingkan kebanyakan kadar-kadar kereta sewa dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum sewaan kereta. Alat carian sewa kereta ini akan menjimatkan masa anda tanpa sebarang masalah dan membolehkan anda mencari tawaran istimewa dalam masa nyata.

Anda akan mendapati bahawa kadar kami kebiasaannya lebih murah daripada tempahan dengan pembekal langsung!

Lokasi sewa kereta yang popular di Barbados

Barbados Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Apabila melawat Barbados salah satu tarikan ialah rangkaian restoran yang sangat baik dan tempat makan lain yang ditawarkan.  Makanan di sini adalah bertaraf dunia, walaupun kelemahan adalah bahawa anda boleh mengharapkan untuk membayar sedikit lebih daripada apa yang anda lakukan di bahagian lain di Caribbean.

Anda boleh memilih sehingga hampir apa sahaja di sini dari segi masakan, dengan restoran yang menghidangkan hidangan yang berasal dari seluruh dunia, tetapi anda juga boleh mengambil bahagian dalam beberapa masakan tempatan yang anda dapati di Jalan Pasar.  Pulau ini mempunyai beberapa pub gaya-Inggeris di mana anda boleh menikmati Menu Inggeris tradisional seperti kerepek dan ikan di samping pint satu atau dua British pahit.

Bir tidak akan minuman alkohol sahaja yang anda boleh menikmati di Pulau itu, yang merupakan rumah kepada lebih 100 kedai rum/Bar berbeza.  Biasanya ini adalah Cawangan sangat mudah tetapi anda dijamin yang mesra.  Hanya akan menyedari bahawa Barbados mempunyai larangan merokok di tempat tempat awam.

Untuk memastikan anda mendapat yang terbaik dari segala-galanya yang hebat untuk menawarkan kenapa tidak menyewa kereta?  Di Barbados terdapat begitu banyak tempat yang berbeza untuk melawat bahawa anda boleh terlepas keluar ke atas beberapa permata sebenar jika anda tidak merancang ke hadapan.  Restoran seluruh Pulau ini menghidangkan makanan istimewa tempatan jadi sebahagian daripada hidangan yang anda boleh cuba memasukkan pemotong – sandwic besar ikan terbang yang biasanya dihidangkan dengan hidangan sampingan daripada coucou, hidangan tepung jagung dengan bawang, lada dan tomato berempah.  Selain itu memberi hidangan tempatan daripada 'conkies' cuba.  Inilah tepung jagung yang dicampur dengan Labu, kelapa, raisins, rempah ratus dan ubi keledek dan kemudian kukus dalam daun pisang.  Panggang bertanda, plaintains dan sukun semua mempunyai secara besar-besaran di menu tempatan terlalu dan bernilai mencuba.