Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Barbados

Barbados Sewa Kereta

Marilah kita menghapus semua masalah dengan membandingkan kebanyakan kadar agensi sewa kereta untuk perjalanan anda yang seterusnya ke Barbados.

Alat carian sewa kereta kami Barbados akan membandingkan kebanyakan kadar-kadar kereta sewa dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum sewaan kereta. Alat carian sewa kereta ini akan menjimatkan masa anda tanpa sebarang masalah dan membolehkan anda mencari tawaran istimewa dalam masa nyata.

Anda akan mendapati bahawa kadar kami kebiasaannya lebih murah daripada tempahan dengan pembekal langsung!

Lokasi sewa kereta yang popular di Barbados

Barbados Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Pengenalan:

Barbados adalah sebuah negara Pulau yang di benua Amerika. Dengan banyak pantai-pantai yang indah, ' blue Ocean ', adalah tempat percutian yang sempurna. Terletak di antara Laut Caribbean dan Lautan Atlantik, termasuk Lesser Antilles.

Untuk melawat:

Muzium Barbados di Bridgetown - Muzium yang memaparkan sejarah Pulau itu; Ianya beroperasi di dalam bekas British penjara tentera, yang diasaskan pada tahun 1934; Pameran-pameran yang dianjurkan di Muzium berkait, antara lainnya, tempoh penjajahan dan perhambaan. Muzium ini juga disediakan untuk ketibaan daripada kanak-kanak yang disediakan untuk tarikan-tarikan yang interaktif. Rum distilleries - anda boleh tidak meninggalkan tanpa melawat Barbados, kerana ia dihasilkan di produk serantau tempatan mereka.

Lapangan Terbang:

Kod Grantley Adams Antarabangsa Lapangan Terbang Iata: BGI terletak di Seawell, Gereja Christ di Pulau Barbados.  Di Lapangan Terbang zon waktu adalah GMT −4. Ini adalah satu-satunya Kawasan Merokok pelabuhan masuk untuk orang-orang yang tiba dan berlepas melalui udara di Barbados.

Makanan:

Pelancong mempunyai pelbagai bagus di sini, rantaian makanan segera Amerika untuk ditapis rasa biasanya Caribbean dengan pengaruh kuat daripada Afrika dan India. Bernilai cuba flying ikan (ikan Terbang) atau conkies rebus dengan jagung, keledek, raisins dan kelapa kukus.

Trafik :

Di Barbados anda memandu di sebelah kiri jalan. Jika anda hanya digunakan untuk memandu di sebelah kanan yang kami cadangkan anda mengambil masa dan memandu dengan berhati-hati anda seperti anda mula-mula mendapat biasa ke bahagian 'sebaliknya'. Jika anda bercadang untuk memandu di Bridgetown Sila ambil perhatian bandar ini sangat sibuk dengan banyak jalan sehala. Oleh itu mungkin sukar untuk mencari cara anda sekitar ibu negara Barbados. Tergesa-gesa jam lalu-lintas semasa waktu minggu kerja, 7:30-9:00 am dan jam 4:00-5:30 pm., boleh agak berat jadi lebih baik untuk anda jika anda boleh mengelakkan jalan-jalan utamanya pada masa ini. Menyewa kereta merupakan pilihan popular di Barbados. Kebanyakan agensi-agensi Penyewaan Kereta anda akan mendapati direclty di Lapangan Terbang.