Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Barbados

Barbados Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Barbados . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Barbados Barbados in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Barbados.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Barbados Izposoja & potovalne informacije

Uvod:

Barbados je otoška država v Ameriki. Z veliko slikovitih plažah, modri ocean, je popoln počitniški kraj. Se nahaja med Karibskem morju in Atlantskem oceanu, ki vključuje manjši Antili.

Za obisk:

Muzej Barbados v Bridgetown - muzej, ki prikazuje zgodovino otoka; Deluje v nekdanji britanski vojaški zapor, ki je bila ustanovljena leta 1934; razstave v muzeju, med drugim nanašajo kolonialno obdobje in suženjstva. Muzej tudi pripravili na prihod otrok, ki je pripravil interaktivno atrakcijami. Rum destilarne - saj ne more zapustiti brez obiska Barbados, saj je proizvedeno v svojih lokalnih regionalni proizvod.

Letališča:

Grantley Adams International Airport Iata kodo: BGI je v Seawell, cerkev Kristusa na otoku Barbados.  Letališča timezone je GMT −4. To je edini imenovani pristanišču vstopa za osebe, ki prihajajo in odhajajo z letalom v Barbados.

Hrana:

Turistično je lepo različnih tukaj, iz ameriške verige hitre hrane za rafinirano okus običajno Karibi z velikim vplivom afriške in indijske kuhinje. Vredno poskusiti letijo ribe (flying ribe) ali obara conkies z dodatkom koruza, kokos, rozine in sladki krompir kuhana.

Prometa :

V Barbados vozite na levi strani ceste. Če se uporabljajo za vožnjo na desni strani, predlagamo, da si vzemite si čas in voziti previdno, kot boš najprej navadili na "nasprotni" strani. Če nameravate voziti v Bridgetown Zavedajte mesto je zelo zaseden z veliko enosmerne ulice. Zato je težko najti svojo pot okoli kapitala Barbadosa. Hitenja uro prometa v delovni teden, 7:30-9:00 uro in 4:00-5:30 pm., lahko precej težka tako bolje za vas, če se lahko izognete glavnih cest v teh časih. Najem avtomobila je zelo priljubljena v Barbados. Večina avtomobilov najem agencije boste našli direktno na letališču.