Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Barbados

Barbados Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Barbados .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Barbados bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Barbados

Barbados Izposoja & potovalne informacije

Ob obisku Barbados, ena od znamenitosti je obseg odlične restavracije in druge eateries v ponudbi.  Hrana tukaj je svetovnega razreda, čeprav slaba stran je, da lahko pričakujete, da plača malo več, kot bi v drugih delih s Karibov.

Lahko poberete skoraj nič tukaj po jedi, z restavracijami, kjer strežejo jedi, ki so nastali po celem svetu, vendar boste lahko deležni tudi v nekaterih lokalnih jedi, ki jih najdete v tržnicami.  Na otoku je več britanski način točilnicah, kjer lahko uživate v tradicionalnih angleški jedi kot so ribe in čips poleg pint ali dva britanska grenak.

Piva so ne le alkoholne pijače, da boste lahko uživali na otoku, ki je dom več kot 100 različnih trgovinah rum/barov.  Pogosto so to zelo preprost trgi pa so zagotovljene prijazno dobrodošlico.  Samo se zaveda, da Barbados je prepoved kajenja na mestu za javne površine.

Da boste zagotovili dobili najboljše od vsega, da otok ponuja zakaj ne najem avtomobila?  V Barbados obstaja toliko različnih krajev za obisk, da vas bi lahko ušla nekaj resničnega draguljev če ne načrtujejo vnaprej.  Po vsem otoku strežeta lokalne specialitete tako nekaj jedi, ki bi se potrudiš vključujejo noži-velik sendvič flying ribe, ki običajno postrežejo z jedem coucou, jed iz koruzne s čebulo, papriko in paradižnik začinjen.  Lahko preizkusite lokalna jed "conkies".  To je koruzne, ki je mešana z bučno, kokos, rozine, začimbe in sladki krompir in nato paro v banana leaf.  Na žaru Kika, rajskih smokev in Krušne vse funkcija močno na lokalni menijih preveč in vredno poskusiti.