Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Barbados

Barbados Najam vozila

Dopustite da vas oslobodimo svih gnjavaža i da za vas usporedimo cijene većine rent a car tvrtki za vaše sljedeće putovanje u Barbados.

Naš alat za pretraživanje rent a car ponuda za Barbados usporedit će većinu rent a car cijena i ponuditi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo. Ovaj alat za pretraživanje rent a car ponuda uštedjet će vam mnogo vremena i gnjavaže i omogućit će da pronađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Uvjerit ćete se da su naše cijene obično mnogo povoljnije od direktne rezervacije kod rent a car tvrtke!

Popularni najam automobila mjesta u Barbados

Barbados Car Hire & Travel Information

Uvod:

Barbados je otočna država u Americi. S mnogo slikovitih plaža, plava oceana, je mjesto za savršen odmor. Nalazi se između Karipskom moru i Atlantskom oceanu, koji uključuje mali Antili.

Posjetite:

Muzej Barbados u Bridgetown - Muzej povijesti otoka; Djeluje u bivšeg britanskog vojnog zatvora, koja je osnovana 1934; izložbe u muzeju odnose se, između ostalog, kolonijalnog razdoblja i ropstvo. Muzej također pripremili za dolazak djece koji su pripremili interaktivne atrakcije. Ruma destilerije - ne možete otići bez posjete Barbados, jer se proizvodi u svojih lokalnih regionalnih proizvoda.

Zračna luka:

Grantley Adams International Airport Iata kodu: BGI je u Seawell, Kristova crkva na otoku Barbados.  Vremensku zonu na aerodrom je GMT −4. To je jedini prostor za ulazne luke za osobe dolasku i odlasku zrakom na Barbadosu.

Hrana:

Turista ima lijep izbor ovdje, iz Američki lanci brze hrane do profinjenog okusa obično Karibi sa jakim utjecajima afričkih i indijske kuhinje. Vrijedi probati leteća riba (l) ili varivo conkies s dodatkom kukuruza, kokos, grožđice i slatki krumpir pari.

Promet :

Na Barbadosu voziš na lijevoj strani ceste. Ako se koriste na voziti na desnoj strani uzeti svoje vrijeme i voziti s oprezom kao prvo se navikneš na "suprotna" strana. Ako planirate voziti u Bridgetown budite svjesni grad je jako zauzet s puno jednosmjerna ulica. Stoga može biti teško pronaći svoj put oko glavni grad Barbadosa. Sat najživljeg prometa tijekom radnog tjedna, 7:30-9:00 am i 4:00-17:30 sati, može biti prilično teška pa bolje za vas ako možete izbjeći glavne ceste u ovim vremenima. Iznajmljivanje automobila je vrlo popularan na Barbadosu. Od agencije za najam automobila većina će vam nalazit na aerodromu.