Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Barbados

Barbados Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Barbados. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Barbados, Barbados og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Barbados.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Barbados Biludlejning & rejseoplysninger

Introduktion:

Barbados er en ø land i Amerika. Med masser af maleriske strande, blå ocean, er en perfekt ferie sted. Beliggende mellem det Caribiske Hav og Atlanterhavet, som omfatter små Antiller.

At besøge:

Museum i Barbados i Bridgetown - Museet viser historien om øen; Det fungerer i det tidligere britiske militære fængsel, som blev grundlagt i 1934; udstillinger arrangeret i museet vedrører bl.a kolonitiden og slaveri. Museet også forberedt til ankomsten af børn, der har udarbejdet en interaktiv attraktioner. Rom destillerier - du kan ikke forlade uden at besøge Barbados, fordi det er produceret i deres lokale regionale produkt.

Lufthavn:

Grantley Adams International Airport Iata-kode: BGI er i Seawell, Kristus kirken på øen Barbados.  Lufthavnens tidszone er GMT −4. Dette er den eneste udpeget havn for indrejse for personer, der ankommer og afgår af luft i Barbados.

Mad:

Turist har et pænt udvalg her, fra amerikanske fastfood kæder til raffinerede smager typisk Caribien med stærk indflydelse af afrikanske og indiske retter. Værd en prøve flyvefisk (flyvefisk) eller gryderet conkies med tilsætning af majs, kokos, rosiner og sød kartoffel dampet.

Trafik :

I Barbados køre du i venstre side af vejen. Hvis du er vant til at køre til højre, vi foreslår, at du tager din tid og kørsel med forsigtighed som du først vænne sig til den 'modsatte' side. Hvis du planlægger at køre i Bridgetown Vær opmærksom på byen er meget travl med mange ensrettede gader. Det kan derfor være svært at finde din vej rundt i hovedstaden i Barbados. Myldretidstrafikken i løbet af arbejdsugen, 7:30-9:00 am og 4:00-5:30 pm., kan være temmelig tung så bedre for dig hvis du kan undgå de større veje på disse tidspunkter. Leje en bil er meget populære i Barbados. De fleste af Biludlejning finder du direclty i lufthavnen.