Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Barbados

Barbados Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Barbados.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Barbados vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Barbados

Barbados Biludlejning & rejseoplysninger

Introduktion:

Barbados er en ø land i Amerika. Med masser af maleriske strande, blå ocean, er en perfekt ferie sted. Beliggende mellem det Caribiske Hav og Atlanterhavet, som omfatter små Antiller.

At besøge:

Museum i Barbados i Bridgetown - Museet viser historien om øen; Det fungerer i det tidligere britiske militære fængsel, som blev grundlagt i 1934; udstillinger arrangeret i museet vedrører bl.a kolonitiden og slaveri. Museet også forberedt til ankomsten af børn, der har udarbejdet en interaktiv attraktioner. Rom destillerier - du kan ikke forlade uden at besøge Barbados, fordi det er produceret i deres lokale regionale produkt.

Lufthavn:

Grantley Adams International Airport Iata-kode: BGI er i Seawell, Kristus kirken på øen Barbados.  Lufthavnens tidszone er GMT −4. Dette er den eneste udpeget havn for indrejse for personer, der ankommer og afgår af luft i Barbados.

Mad:

Turist har et pænt udvalg her, fra amerikanske fastfood kæder til raffinerede smager typisk Caribien med stærk indflydelse af afrikanske og indiske retter. Værd en prøve flyvefisk (flyvefisk) eller gryderet conkies med tilsætning af majs, kokos, rosiner og sød kartoffel dampet.

Trafik :

I Barbados køre du i venstre side af vejen. Hvis du er vant til at køre til højre, vi foreslår, at du tager din tid og kørsel med forsigtighed som du først vænne sig til den 'modsatte' side. Hvis du planlægger at køre i Bridgetown Vær opmærksom på byen er meget travl med mange ensrettede gader. Det kan derfor være svært at finde din vej rundt i hovedstaden i Barbados. Myldretidstrafikken i løbet af arbejdsugen, 7:30-9:00 am og 4:00-5:30 pm., kan være temmelig tung så bedre for dig hvis du kan undgå de større veje på disse tidspunkter. Leje en bil er meget populære i Barbados. De fleste af Biludlejning finder du direclty i lufthavnen.