Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Barbados

Barbados Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Barbados.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Barbados sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Barbados

Barbados Leiebil & reiseinformasjon

Introduksjon:

Barbados er en øystat i Amerika. Med mange pittoreske strender, blå havet, er et perfekt feriested. Plassert mellom det karibiske hav og Atlanterhavet, som inkluderer de nederlandske Antillene.

Å besøke:

Museum av Barbados i Bridgetown - museet viser historien til øya. Det kjøres i det tidligere britiske militære fengselet, som ble grunnlagt i 1934; utstillingene som ble arrangert i museet gjelder blant annet kolonitiden og slaveri. Museet også forberedt for ankomsten av barn som utarbeidet en interaktive attraksjoner. Rum destillerier - du kan ikke la uten å besøke Barbados, produseres i sine lokale regionale produkter.

Flyplass:

Grantley Adams International Airport Iata-kode: BGI er Seawell, Kristkirken på øya i Barbados.  Flyplassens timezone er GMT −4. Dette er den eneste utpekt innførselstedet personer ankommer og reiser med fly i Barbados.

Mat:

De har hyggelig her, fra amerikanske fastfood kjeder raffinert smaker vanligvis karibiske med sterk innflytelse av afrikanske og indisk mat. Verd en prøve flygefisk (flygefisk) eller lapskaus conkies med tillegg av korn, kokos, rosiner og søtpotet dampet.

Trafikk :

I Barbados kjøre du på venstre side av veien. Hvis du er vant til å kjøre på høyre side Vi foreslår at du tar tid og kjøre med forsiktighet når du først blir vant til "motsatt" side. Hvis du planlegger å kjøre i Bridgetown Vær oppmerksom byen er veldig opptatt med mange enveiskjørte gater. Det kan derfor være vanskelig å finne veien rundt hovedstaden Barbados. Rushtrafikken under arbeidsuke, 7:30-9:00 am og 4:00-5:30 pm. kan være ganske tunge så bedre for deg hvis du kan unngå hovedveiene i disse tider. Leie en bil er veldig populært i Barbados. De fleste av listen finner du direclty på flyplassen.