Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Barbados

Barbados Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Barbados .

Vårt sökverktyg för Barbados jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Barbados

Barbados Biluthyrning & reseinformation

Introduktion:

Barbados är en östat i Amerika. Med massor av pittoreska stränder, blå havet, är en perfekt semester plats. Beläget mellan Karibiska havet och Atlanten, som omfattar små Antillerna.

Att besöka:

Museum i Barbados i Bridgetown - museum visar historien om ön; Det verkar i före detta brittiska militära fängelset, som grundades 1934; utställningar i museet avser bland annat den koloniala perioden och slaveri. Museet även förberett för ankomsten av barn som utarbetat en interaktiv attraktioner. Rom destillerier - kan du inte lämna utan att besöka Barbados, eftersom det produceras i deras lokala regional produkt.

Flygplats:

Grantley Adams International Airport Iata kodifierar: BGI är i Seawell, Christ Church på ön Barbados.  Flygplatsens tidszonen är GMT −4. Detta är den enda designerat införselhamnen för personer anländer och avreser med flyg i Barbados.

Mat:

Turister har ett trevligt utbud här, från amerikanska snabbmatskedjor till raffinerad smakar vanligtvis Karibien med starka influenser från afrikanska och indiska köket. Värt ett försök flygfisk (flygfisk) eller gryta conkies med tillägg av majs, kokos, russin och söt potatis kokt.

Trafik :

I Barbados kör du på vänster sida av vägen. Om du är van att köra på höger sida föreslår vi att du tar din tid och kör med försiktighet som du först vänja sig vid den "motsats" sidan. Om du planerar att köra i Bridgetown Tänk på staden är mycket upptagen med många enkelriktade gator. Det kan därför vara svårt att hitta runt huvudstaden Barbados. Rusningstrafik under arbetsveckan, 7:30-9:00 am och 4:00-5:30 pm., kan vara ganska tung så bättre för dig om du kan undvika de största vägarna vid dessa tillfällen. Hyr en bil är mycket populärt i Barbados. De flesta av biluthyrningsfirmor hittar du direclty på flygplatsen.