Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Barbados

Barbados Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Barbados. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Barbados, Barbados ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Barbados.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Barbados. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Barbados, Barbados ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Barbados Autonvuokraus & matkatiedot

Johdanto:

Barbados on saarivaltio Amerikassa. Runsaasti kuvankauniille rannoille, sinisen valtameren ääreen, on täydellinen loma paikka. Välissä Karibian ja Atlantin valtamerelle, joka sisältää pienet Antillit.

Vierailu:

Museo Barbados Bridgetown - museona historiaan saaren; Se toimii entinen brittiläinen sotilasvankilaan, joka perustettiin vuonna 1934; Museossa järjestetään näyttelyitä, liittyvät muun muassa siirtomaa-ajan ja orjuuden. Museo myös valmistautunut saapuminen joka valmis interaktiivisia nähtävyyksistä. Rommi distilleries - et voi jättää käymättä Barbados, koska se on tuotettu paikallisia alueellinen tuote.

Lentokenttä:

Grantley Adams kansainvälisen lentokentän Iata-koodi: BGI on Seawell, Kristuksen kirkko saarella Barbados.  Lentoaseman aikavyöhyke on GMT −4. Tämä on vain nimetty tulosatamassa henkilöiden saapuville ja lähteville ilma Barbados.

Ruoka:

Turisti on mukava valikoima täällä, amerikkalaisten pikaruokaketjujen ja hienostunut maistuu yleensä Karibian on vahvoja vaikutteita Afrikkalainen ja Intian ruokaa. Kannattaa kokeilla flying kaloja (flying kaloja) tai muhennos conkies lisäksi maissi kookos, rusinoita ja bataatti kuumana.

Liikenne :

Barbados ajetaan tien vasemmalla puolella. Jos olet tottunut ajamaan oikealla, suosittelemme, että otat aikaa ja ajaa varovasti, kun saat tottunut "päinvastoin" puolella. Jos aiot ajaa Bridgetown muista, kaupunki on hyvin kiireinen monia yksisuuntaisia katuja. Siksi on vaikea löytää päin pääoman Barbados. Ruuhka työpäivinä klo 7.30 - 9.00 ja 4:00-5:30 pm. voi olla melko raskas niin parempi, jos voit välttää pääväyliä näinä aikoina. Auton vuokraaminen on erittäin suosittu Barbados. Suurin osa auton vuokraus löydät ydintekninen lentokentällä.