Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Avstralija

Avstralija Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Avstralija .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Avstralija bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Avstralija

Avstralija Izposoja & potovalne informacije

Avstralija je videti kot dežela velike avanture in to je eden od razlogov, zakaj, ko ljudje gredo tam za počitnice, ne samo gre za teden ali dva.  Večina porabili tri ali štiri tedne, raziskovanje države in vzeli čas, da storijo vse, kar so jih sanjala.  Drug razlog je razdalja – za večino ljudi iz Evrope, pridobivanje v Avstralijo lahko pomeni potovanje za 24 ur ali več, odvisno od poti, tako želijo narediti večino časa, da so tam.

Svetovljanska mesta Melbourne in Sydney so idealni, če želite preživeti nekaj časa na terapijo, medtem ko ste tukaj.  Odavati v nekaterih tradicionalnih Aussie vrst razvedrila, kot so BBQ na plaži ali gledanje kriket tekmo, ali vzemite čas za raziskovanje.  Vse večjih mestih so veliko muzejev, gledališč in drugih kulturnih znamenitosti.

Alternativno lahko raziskujejo nadaljnje celinskih, kjer teren lahko se boste počutili kot da si stopil na drugem planetu.  Velike odprte in prazne območjih države lahko počutite kot da ste edina oseba za milj.

Vendar pa je teh razlik, ki lahko Avstralija fascinantno mesto, vendar ne pozabite, da to ni tako preprosto obiti zaradi samega obsega države.  Mnogi Avstralci uporabite domačo leti priti iz enega mesta v drugo, saj je preprosta in prihrani veliko časa.   Če želite obiti po cesti morate zavedati, da so nekatere velike razdalje, ki ste morda za kritje.  Na primer, če želite voziti od Sydney v Melbourne, potem vam bo polic do milj na vaš najem avtomobila, saj je 650 milj en način.

Izposoja v Avstraliji je enostavno urediti, vendar morate tudi zavedati, da kakovost ceste.  Nekatere ceste na oddaljenih območjih države so slabe kakovosti in res potrebujete 4 kolesni pogon vozil v njih varno pluti.  Večina teh cest ne zaslužiti veliko prometa.  Če potujete katerokoli razdaljo, poskrbite, da imate zaloge hrane, vode in dodatno gorivo, ker jih boste morda potrebovali.   Najem avtomobila je na voljo v teh starih 21 in nad.